Τηλεοπτική ανατροπή: Ενεργοποιεί ο ΑΝΤ1 την πρωινή ζώνη 10-1 του Σαββατοκύριακου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Συσκέψεις, ραντεβού, συμφωνίες και πολύ τηλεοπτικό παρασκήνιο λίγο πριν βγουν στον αέρα, με τους υπεύθυνους των σταθμών να κρατούν κρυφούς άσσους στο μανίκι τους. 

 Στον ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις πληροφορίες του znews.gr,  η έλευση της Ντόρας Κουτροκόη  θεωρείται βέβαιη, μετά την παραίτησή της από το Open. Το πρωινό μάλιστα της Τρίτης η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εθεάθη στο γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους του δελτίου ειδήσεων όπου συνομίλησαν κεκλεισμένων των θυρών.

 Στον ΑΝΤ1 σκέφτονται να δημιουργήσουν μια ζώνη 7 με 12 τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα είναι μια εκπομπή πεντάωρη που θα υπάρχει εναλλαγή στους παρουσιαστές της ή θα δημιουργηθούν δυο διαφορετικές εκπομπές. Και ενώ το ρεπορτάζ ήθελε την Ντόρα Κουτροκοη να αναλαμβάνει μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη εκπομπή, τώρα υπάρχει η σκέψη το δίδυμο της εκπομπής «Πρωινοί τύποι» να παραμένει ως έχει και η δημοσιογράφος να αναλάβει δική της εκπομπή με τον Αντώνη Φουρλή που δοκιμάστηκε στην πρωινή ζώνη στην καλοκαιρινή εκπομπή.

 Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Νίκο Ρογκάκο να απομακρύνεται φαίνεται πως ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει με τον Παναγιώτη Στάθη από τις 7 μέχρι τις 10 τα Σαββατοκύριακα και θα δίνουν σκυτάλη στην Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !