Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Υπήρξαν απειλές για το μαγαζί μου, μετά την συμμετοχή μου»

Άρης Κατσιφής
0


Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κόρομι μίλησε στο Καλοκαίρι#not και ανέφερε ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

Ωστόσο τόνισε ότι ακούστηκε ότι θα είναι στο Big Brother αλλά δεν ισχύει. «Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα αλλά είναι ακόμη στον αέρα η συμμετοχή μου».

Ο ίδιος μίλησε και για την συμμετοχή στο Survivor τονίζοντας ότι τα κομμάτια που επέλεξαν να δείχνουν στην τηλεόραση τον χαντάκωσαν και τον έβγαλαν πολύ κακό ενώ αποκάλυψε πως υπήρξαν απειλές για το μαγαζί του.

«Δικαιολόγησα τον κόσμο γιατί με αυτά που είδε είναι λογικό να αντιδρά αντίστοιχα κι ανάλογα. Υπήρξαν απειλές για το μαγαζί μου, μετά την συμμετοχή μου στο Survivor αλλά και για το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές σε μαγαζί και δεν θέλω να αναφέρω τι έχει γίνει αλλά ευτυχώς κινηθήκαμε με την δίωξη και με κάποια άτομα και γλιτώσαμε το κακό. Αλλά αυτοί οι φανατισμοί χωρίς λόγο είναι για εμένα πολύ μεγάλο λάθος, ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τα άτομα και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !