Ανατροπή: Στην prime time το «Glam wars»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Αργά το βράδυ της Πέμπτης τέλειωσαν τα δοκιμαστικά για την εκπομπή Glam Wars της Κάτια Ταραμπάνκο στο Open.

Στα στούντιο του καναλιού από πολύ νωρίς βρέθηκαν -εκτός από την παρουσιάστρια και την αρχισυντάκτρια Νάσια Κόλλια- ο beauty expert Παντελής Τουτουτζής που έχει υπογράψει ήδη με την εταιρεία παραγωγής για να βρίσκεται στην εκπομπή.

Μετά τις τρεις το μεσημέρι, κάτω από την επίβλεψη του σκηνοθέτη Βάνια Βλαχοδημητρόπουλου και παρουσία του διευθυντή φωτογραφίας, Θέμη Μερτύρη ξεκίνησε το γύρισμα που γράφτηκε σε real tape, δηλαδή σαν ένα ήταν ένα κανονικό επεισόδιο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρά το άγχος της χάρηκε αυτή την πρώτη φορά που βρέθηκε στην θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και μπήκε γρήγορα στο πετσί του ρόλου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, εκτός από τον Παντελή Τουτουντζή, ήταν ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και διακεκριμένος κομμωτής των stars, Χρήστος Μιχαηλίδης, ο hair expert Tom Zois που επιμελείται το look της Τάμτας και ο επιχειρηματίας και αγαπημένος κομμωτής των celebrities Γεράσιμος Γαλάτης.

Ενδυματολόγοι στυλίστες και make up artists έκαναν δοκιμαστικά για να βρεθούν και στα backstage της εκπομπής ενώ καλή εντύπωση έκανε η Γιούλη Πυργιανάκη, καθηγήτρια από το τμήμα styling της σχολής της Κρίστη Κρανά που πέρυσι βλέπαμε και στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Τις επόμενες μέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την εκπομπή που θα παρουσιάζει η Κάτια Ταραμπάνκο. Και ενώ η αρχική σκέψη ήταν η εκπομπή να είναι καθημερινή και στην απογευματινή ζώνη τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να προβάλλεται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη του σταθμού.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !