OPEN:H στενή συνεργάτιδα του Ιβάν αναλαµβάνει το κουµάντο στην Παιανία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Οpen, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, είναι τελικά ο μόνος από τα κορυφαία στελέχη του καναλιού της Παιανίας που, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, θα βρίσκεται σίγουρα στη θέση του τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες εκτυλίχθηκε το χρονικό δύο προαναγγελθέντων διαζυγίων με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, καθώς παρελθόν αποτελούν με κάθε επισημότητα τόσο η Κική Συλβεστριάδου (οδηγείται στη Nova), που εκτελούσε χρέη γενικής διευθύντριας, όσο και η μέχρι πρότινος επικεφαλής του προγράμματος, Μαρία Σαγανά.

Η διαφορά στην περίπτωση των δύο κυριών έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρώτη απεπέμφθη επί της ουσίας, ενώ η δεύτερη επέλεξε να ανοίξει με δική της πρωτοβουλία την πόρτα της εξόδου, με φόντο την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Βλέπετε, όχι μόνο αποχώρησαν τα «βαριά χαρτιά» της προηγούμενης χρονιάς, που κρατούσαν τα προσχήματα στο μέτωπο της τηλεθέασης, χωρίς μάλιστα να υπάρξει ουσιαστική προσπάθεια για την παραμονή τους, αλλά και η Μαρία Σαγανά και οι συνεργάτες της κλήθηκαν να προχωρήσουν σε έναν σχεδιασμό χωρίς να γνωρίζουν το ακριβές μπάτζετ και τις προθέσεις της ιδιοκτησίας σχετικά με το χαμήλωμα του πήχη σε επίπεδο επενδύσεων στο κανάλι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μια σημαντική παράμετρος όσον αφορά την απόφασή της φαίνεται πως είχε να κάνει με την πρόταση της διοίκησης στον Αντώνη Κανάκη (προκειμένου να τον δελεάσει για να μην κουνήσει και αυτός μαντίλι) για την ανάληψη επιτελικού πόστου με αναφορά στον τομέα προγράμματος.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, το γενικό κουμάντο στην Παιανία θα έχει η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Λουντμίλα Μποροντίνα, η οποία αποκτά επιπλέον αρμοδιότητες, ενώ αναβαθμισμένος θα είναι και ο ρόλος του Γρηγόρη Σαββίδη, ανιψιού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !