Νάνσυ Παραδεισανού: «Το Open ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Μία συνέντευξη στο okmag.gr και στον Γιώργο Μπέζα έδωσε η Νάνσυ Παραδεισανού και ήταν αρκετά αποκαλυπτική. 

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Γιώργο και τη Φαίη;

Με τη Φαίη είχα συνεργαστεί και πέρσι στο «Πρωινό» και είχα περάσει πολύ όμορφα, εκτός από την πρώτη συνεργασία και γνωριμία μας στο TV Μακεδονία πριν από 16 χρόνια. Φέτος, είχα τη χαρά να γνωρίσω επαγγελματικά και τον Γιώργο. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, που χειρίζεται πολύ άμεσα κι εύστοχα τη θεματολογία της εκπομπής. Από τον Γιώργο έμαθα πολλά, ήταν μια συνεργασία που ξεχωρίζω και το έχω πει και στον ίδιο, ότι ευχαρίστως θα συνεργαζόμουν ξανά. 

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η εκπομπή δεν πήγε καλά;

Εμείς μπήκαμε στα μισά της σεζόν, που συνέπεσε με την ολική ανανέωση της εκπομπής. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά με έντονη επικαιρότητα και συχνά μονοθεματική σκαλέτα. Πιθανόν αυτό αλλά και η έντονη αναπαραγωγή των ριάλιτι, να κούρασε τον κόσμο. Δεν δόθηκε χαρά στον τηλεθεατή, όπως για παράδειγμα πέρσι. Εύχομαι του χρόνου, να είναι όλα πιο γλυκά, χαμογελαστά και ζεστά. 

Αν σου γινόταν πρόταση να βρεθείς απέναντι, τηλεοπτικά από τον Γιώργο και τη Φαίη θα το έκανες;

Θα συζητούσα ως επαγγελματίας, οτιδήποτε μου προταθεί, για να δω αν με εκφράζει, αν με κάνει να νιώθω καλά κι αν με γεμίζει. 

Ξέρω ότι σου έχει γίνει πρόταση και έχεις συναντηθεί με την διοίκηση του Οpen για την επόμενη σεζόν. Είναι για το Σαββατοκύριακο ή για την καθημερινή εκπομπή;

Ισχύει το ραντεβού που έμαθες κι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Το Open, είναι ένας σταθμός που ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ. Αν όλα πάνε καλά, θα έχω την ευκαιρία να εργαστώ σ’ ένα περιβάλλον που θα είμαι ο εαυτός μου και θα προσφέρω ψυχαγωγία στον κόσμο με ένα μεγάλο χαμόγελο. Οποιεσδήποτε άλλες ανακοινώσεις, προτιμώ να γίνονται από τους σταθμούς.

Θα συνεργαζόσουν με την Ιωάννα Μαλέσκου; Σε ρωτάω γιατί έχει ακουστεί ότι έχεις κάνει ραντεβού με τον ΣΚΑΪ.

Φυσικά, θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα, αν και δεν ξέρω εάν ο ΣΚΑΪ με σκέφτηκε φέτος για την εκπομπή της. Πέρσι μην ξεχνάς, είχαμε συζητήσει έντονα με τον τότε επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος του σταθμού για να ήμουν στην ομάδα του Love it. Την Ιωάννα την εκτιμώ ως επαγγελματία απ’ αυτό που βλέπω τηλεοπτικά και τη συμπαθώ ως άνθρωπο από το λίγο που έχουμε μιλήσει προσωπικά. 

Πώς βλέπεις το τηλεοπτικό δίδυμο, Γρηγήρης Γκουντάρας – Νάταλι Κάκκαβα, θα συνεργαζόσουν με τον Γρηγόρη;

Με τον Γρηγόρη δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε, όταν πήγα στην «Ελένη», εκείνος είχε αποχωρήσει. Τον εκτιμώ πολύ, είναι άνθρωπος έξω καρδιά και χαίρομαι που έχει φέτος την ευκαιρία να κάνει κάτι δικό του. Πέρσι το καλοκαίρι, παρακολουθούσα την εκπομπή τους στο Open, μου άρεσε πολύ με τη Ναταλί. 

Από τις συνεργασίες που έχει κάνει με ποιόν θα ήθελες να ξανασυνεργαστείς και με ποιον θα το σκεφτόσουν πολύ;

Ως επαγγελματίας, σέβομαι κι εκτιμώ ειλικρινά όλους τους ανθρώπους που θέλησαν να συνεργαστούμε, είτε η καθημερινότητα μαζί τους ήταν περισσότερο ή λιγότερο εύκολη. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιες συνεργασίες μου ταίριαξαν περισσότερο κι άλλες λιγότερο. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !