Nάνσυ Παραδεισανού: «Το δικαστήριο είναι πλέον μονόδρομος»

0


Η Νάνσυ Παραδεισανού με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έθιξε το σοβαρό ζήτημα έμφυλης βίας. Μαλιστα,περιστατικό που βίωσε και η ίδια και θέλησε να το μοιραστεί με  τους ακόλουθους της.

Πιο συγκεκριμένα, ανεβασα κάποια instagram stories, όπου ξεκαθάρισε πως η βία αυτή που δέχθηκε,δεν προήλθε ούτε από επαγγελματικό ούτε το προσωπικό της περιβάλλον. 

Η ανάρτηση της:

"Σας έχω πει για την περίπτωση τραμπουκισμού κι ακραίου σεξισμόυ που υπέστην πρόσφατα (καμία σχέση με επαγγελματικό & ερωτικό κομμάτι). Έχοντας δικαστική πρόσφατη ασφαλιστικών μέτρων υπέρ μου, συνέβη και πριν λίγο. Είχα αποφασίσει να μην κινηθώ περαιτέρω με αγωγές γιατί δεν θέλω να μπλέκω δικαστήρια. Πλέον είναι μονόδρομος. Για να δείτε ότι: ο τραμπούκος δεν αλλάζει ΠΟΤΕ και θεωρεί τις γυναίκες υποδεέστερες για πάντα. Πρέπει ν' αλλάξει ο νόμος χθες. Χθες όμως. (Εννοείται ότι μετά την δικαστική μου δικαίωση όχι μόνο δεν άκουσα "συγγνώμη” αλλά άκουσα "τις μαγκιές σου αλλού”. Γιατί ο τραμπούκος θεωρεί μαγκιά το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου αν είσαι γυναίκα) Καμία μας δεν χρωστάει να γίνει θύμα κανενός & λυπάμαι τις κόρες και τις συντρόφους αυτών των γουρουνιών (εκτός και σαν εκείνους τα έχουμε δει κι αυτά). Ζήτα τώρα βοήθεια από δικηγόρο. (Μη μου στείλετε να με ρωτήσετε τι έγινε, θα τα πω ΟΛΑ εν καιρώ).



Για να μην νομίζετε ότι επειδή δεν τα λέω δημόσια, δεν μου συμβαίνουν. Μπορεί μα συμβεί σε όλους. Άξεστοι υπανάπτυκτοι τραμπούκοι υπάρχουν παντού. Είμαι τυχερή γιατί η οικογένειά μου, οι φίλοι μου κι η δικηγόρος μου είναι κοντά μου 1000%. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι περνά μια γυναίκα χωρίς στηρίγματα. Ζητήστε βοήθεια ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Θα βρεθεί”



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !