Ανατροπή στο πρόγραμμα του Mega-Νωρίτερα το δελτίο και στις 20.00 η νέα καθημερινή σειρά;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 O νέος εντεταλμένος σύμβουλος του MEGA είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης προσπαθεί να χαράξει την στρατηγική του σταθμού στο κεντρικό δελτίο έχει εισηγηθεί τροποποιήσεις στον υπάρχων προγραμματισμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ίδιος έχει ζητήσει την μετακίνηση του κεντρικού δελτίου με την Ράνια Τζίμα νωρίτερα και μάλιστα αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου που πέρσι ήταν το πρόγραμμα που τα κοίταξε κατάματα τον ανταγωνισμό και τον κέρδισε. Ετσι, σκέφτηκε αντί να παίρνει lead in από τη σειρά να μετακινηθεί στις 7 παρά και να παίρνει από το Live News. Η εκπομπή που πολλοί πέρσι θεωρούσαν ότι ήταν δελτίο και έμεναν εκεί με αποτέλεσμα να μην γυρίζουν στις 8, θα ασχολείται με τα κοινωνικά και αστυνομικά θεματα που ο Νίκος Ευαγγελάτος ξέρει να αναδεικνύει και το κεντρικό δελτίο θα είναι αμιγώς πολιτικό με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό να αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό.

Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή σειρά με τίτλο “Το Αυριο μας ανήκει” σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου που προοριζόταν για lead in του δελτίου θα παίξει αμέσως μετά το δελτίο εκεί γύρω στις 20.00 διευρύνοντας ετσι την πράιμ τάιμ ζώνη του σταθμού, η οποία δίνει έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία σε αντίθεση με τα άλλα κανάλια που έχουν επιλέξει για φέτος ριάλιτι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν οι back to back σειρές δεν δούλεψαν ποτέ σε νούμερα τηλεθέασης. Επίσης το νέο Mega είχε ένα αξιοπρεπές δελτίο ειδήσεων αρκετά πιο αντικειμενικό σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια (πλην του ΟΡΕΝ) και είχε μάλιστα καταφέρει να αποτινάξει το κακό όνομα που είχε από το παρελθόν.

    Η επιστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη και η νέα πορεία ως καθαρά πολιτικό δελτίο θα κοστίσει σε νούμερα αλλά και στη συνολική εικόνα του σταθμού.

    Το περσινό δελτίο με ένα καλύτερο lead in και ένα πλούσιο συνολικό πρόγραμμα στον σταθμό όπως αυτό που έχτισε φέτος θα είχαν καθιερώσει το Mega ξανά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα οχι ετσι..πέφτει πολύ ενημερωση 4.30-8 το βραδυ που θα τελειωνει το δελτιο,και πολυ μπακ το μπακ σιριαλ μετά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω πάντως Θυμάμαι πως οι back to back καθημερινές σειρές του Mega εκαναν 40αρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !