«Άγριες Μέλισσες»: H γυναίκα που απειλεί τη Μυρσίνη Σεβαστού

0



Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλο των «Άγριων Μελισσών», ο Δούκας Σεβαστός και ενώ βρίσκεται μαζί με την Μυρσίνη στη Λάρισα, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα παιχνίδι της μοίρας. Θα τον δούμε σε νεαρή ηλικία όπου θα ζήσει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα με μια νεαρή κοπέλα, τη Ζωή και την οποία ο πατέρας του δεν θα εγκρίνει για νύφη του.

Ο έρωτας του Δούκα και της Ζωής θα τελειώσει άδοξα. Ωστόσο, η μοίρα θα παίξει ένα ακόμη παιχνίδι που θα ταράξει την ζωή του ζευγαριού των Σεβαστών.

Η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι μαζί με την σύζυγο του θα φέρει εκτός από μεγάλες ανατροπές στον θεσσαλικό κάμπο και αναστάτωση ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη Σεβαστού. Η Μυρσίνη θα ερωτευτεί το σκληρό πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη και ο Δούκας θα δει για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της αδίστακτης γυναίκα με την οποία έκανε τέσσερα παιδιά. Θα διαπιστώσει πως η Μυρσίνη είναι μια γυναίκα έρμαια των παθών της.

Ωστόσο ο Δούκας, που σε τίποτα δεν θυμίζει τον σκληρό άντρα του Διαφανίου, θα βρει την γυναίκα που στο παρελθόν του είχε κλέψει την καρδιά και που όπως θα αποδειχθεί δεν ξέχασε ποτέ. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Δούκας θα ξαναβρεθεί με τη Ζωή που πια είναι παντρεμένη με τον Μεγαρίτη και που ζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στον γάμο της.

Ο Δούκας και η Ζωή, δεν θα αποκαλύψουν ποτέ στους συζύγους τους το παρελθόν τους αλλά θα συσπειρωθούν και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές που με flashback στο παρελθόν θα δώσουν άλλη πλοκή στα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Θα ανακαλύψει η Μυρσίνη το ένοχο παρελθόν του Δούκα;




Ok.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !