Κατσούλης-Ρουμελιώτη παραδέχονται: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε»...

Άρης Κατσιφής
0


Ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια και κάποιες παρεξηγήσεις σε συνδυασμό με διάφορες εντάσεις από εξωγενείς παράγοντες έφεραν το τέλος ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα οι οποίοι όμως κατάφεραν να έρθουν και πάλι κοντά ενώ πλέον είναι αχώριστοι.

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και η μοναδική γυναίκα φιναλίστ, μιλούν για τα πραγματικά συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον αλλά και πώς σκοπεύουν να κινηθούν στο μέλλον μετά από μία τέτοια εμπειρία ζωής.

Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί;

Σ.Κ.: Από τη στιγμή που κέρδισα το παιχνίδι, όχι. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο!

Μαριαλένα, φαινόσουν πολύ θυμωμένη με τον Σάκη.

Μ.Ρ.: Ήμουν! Ήμαστε μαζί δύο χρόνια, συζούσαμε, τσακωθήκαμε πολύ έντονα, βριστήκαμε, μάζεψα τα πράγματά μου, έφυγα από το σπίτι χωρίζοντας ακαριαία και δεν ξαναμιλήσαμε μέ­χρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Σ.Κ.: Ήμουν φαντάρος ένα χρόνο και ένιωθα πιεσμένος από πολλά, συν το ότι ζούσαμε την πρώτη έξαρση της πανδημίας, η οποία μας επη­ρέασε, όπως και πολλά άλλα ζευγάρια. Για αρ­κετό διάστημα ήμαστε σε ένταση και κανείς δεν έκανε πίσω.

Μ.Ρ.: Κόντρα στην κόντρα.

Σ.Κ.: Είχαμε συναντηθεί μόνο στα αγωνί­σματα που περνούν οι υποψήφιοι για το «Survivor» και μετά μέσα στο παιχνίδι. Δί­κιο είχε η Μαριαλένα.

Θεωρείτε πως οι οικογένειές σας εκτέθηκαν λίγο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε;

Σ.Κ.: Είμαι ικανοποιημένος από τη στάση της οικογένειάς μου. Η μόνη που μίλησε σε κάμε­ρες είναι η αδελφή μου, ελάχιστες φορές. Ξέρω όλα όσα έχουν ακουστεί για τα social media, αλ­λά την έχω ρωτήσει και μου είπε ότι φτιάχτη­καν πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της.

Μ.Ρ.: Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεό­ραση, όπως δεν είχα κι εγώ. Μπήκα στο παιχνί­δι χωρίς να ξέρω τίποτα για κάμερες, κανάλια και δημοσιογράφους, οπότε δεν της είπα ποτέ κάτι. Δεν φανταζόμουν άλλωστε πως θα την πλη­σίαζαν για να μιλήσει σε κάμερα. Λόγω της απει­ρίας της επηρεάστηκε και είπε όσα είπε.

Σ.Κ.: Δεν υπάρχει καμία πικρία ή κακία από πλευράς μου. Ήταν η αντίδραση μιας μητέρας που έχει πλήρη άγνοια από κάμερες.

Η μητέρα της Μαριαλένας είπε χαρακτηριστι­κά ότι εξαρχής δεν είχε συμπαθήσει τον Σάκη, ενώ τον Γιώργο Λιβάνη τον έβαλε αμέσως στην καρδιά της.

Μ.Ρ.: Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω, δεν υπάρχει λόγος.

Σ.Κ.: Για μένα είναι όλα περασμένα ξεχα­σμένα.

Πώς ήρθατε κοντά;

Σ.Κ.: Κατ’ αρχάς, δεν της μετέφερα ποτέ -όπως και σε κανέναν από τους συμπαίκτες μας- κάτι απέξω. Όταν μεταφέρεις πληροφορίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό που θα νιώσει ο δέκτης τους θα αλλοιώσει τη συμπεριφορά του. Δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι ως παίκτης και να δρας ως τηλεθεατής. Πρέπει να ζεις τις στιγμές σου και να πράττεις αυτό που νιώθεις.

Μ.Ρ.: Η καθημερινότητα και ο πρώτος τραυ­ματισμός του μας έφεραν κοντά. Ξεκινήσαμε από τα αγωνίσματα και τα έπαθλα και μετά τα κάναμε όλα μαζί - κοιμόμασταν, ξυπνού­σαμε, τρώγαμε, ακόμα και τραυματισμούς μοιραζόμασταν. Και τώρα ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί.

Σ.Κ.: Δεν συζητήσαμε ποτέ για το χωρισμό μας, ούτε τότε ούτε σήμερα. Ήμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, 24 ώρες το 24ωρο μαζί, και αντιμετωπίζαμε από κοινού τα προβλήμα­τα της καθημερινότητας, τα οποία ήταν πολ­λά. Βγήκαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπί­ζουμε μαζί τα πάντα. Άλλωστε και ο κόσμος μάς θέλει μαζί - αν δουν κάπου τον έναν, ρω­τούν πού είναι ο άλλος.

Ο κόσμος σάς θέλει μαζί περιμένοντας τη στιγ­μή που θα δηλώσετε ότι είστε ξανά ζευγάρι. Τελικά, τι είστε ο ένας για τον άλλο;

Σ.Κ.: Νομίζω πως θα δείξει ο χρόνος. Εξάλλου δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ταμπέλες. Και παλαιότερα, γνωριστήκαμε, τη διεκδικούσα για με­γάλο χρονικό διάστημα, αρχίσαμε να ερχόμα­στε πιο κοντά και κάποια στιγμή ήρθε και το ερωτικό κομμάτι. Δεν είπαμε «τώρα είμαστε ζευγάρι», απλώς έγινε. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αγαπιόμαστε.

Μ.Ρ.: Πράγματι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα, τι θα προκόψει στο μέλλον δεν το ξέρου­με ούτε εμείς.

Σ.Κ.: Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε δι­αφορετικά τη σχέση μας - και δεν υπάρχει λό­γος να βιαστούμε.

Σε έχουμε δει στα γόνατα να κοιτάζεις τη Μαριαλένα στα μάτια και να της λες «σε αγαπώ».

Σ.Κ.: Μα την αγαπώ! Έχουμε ζήσει μια υπέρο­χη σχέση, έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, όπως η πλειονότητα των ζευγαριών, και ένα παιχνίδι επιβίωσης που μάλλον κανένα άλλο ζευγάρι δεν έχει ζήσει, σε ένα νησί, χωρίς φαγητό, με προ­βλήματα, τραυματισμούς, τσακωμούς και ίντρι­γκες. Όλα αυτά τα βιώσαμε ως ζευγάρι, όχι ερω­τικό, αλλά ανθρώπινο.

Μ.Ρ.: Πριν από ένα χρόνο, αν μου έλεγαν κά­τι τέτοιο, δεν θα το πίστευα. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο «Survivor», ήμαστε ανταγωνι­στικοί - ποιον θα έπαιρναν, ποιον θα άφηναν απέξω. Ένα χρόνο μετά, το ζήσαμε μαζί, κι αυτό είναι απίστευτο. Θα μας δένει για πάντα. Η αγκαλιά του Σάκη δεν ήταν ερωτική, ήταν ασφάλεια. Μόνο όσοι το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν πως μέσα στο παιχνίδι το ερωτικό δεν σου βγαίνει με τίπο­τα. Πεινάς και πονάς συνεχώς. Κάθε βράδυ βογγούσα από πόνους, πού να σκεφτώ κάτι άλλο; Δεν με έλκυε τίποτα.

Οπότε, αν δεν είστε ζευγάρι, είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους;

Σ.Κ.: Προσωπικά, είμαι γεμάτος αυτήν τη στιγμή, δεν θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά είμαστε ανοιχτοί στο τι θα γίνει στο μέλλον.

Μ.Ρ.: Εγώ είμαι πολύ φρέσκια και άπειρη και νιώθω πως βρίσκομαι σε μια δίνη. Προέχει λοιπόν να βάλω σε μια τάξη τα επαγγελματι­κά μου, να κάνω σωστές κινήσεις. Αυτό είναι το άγχος και ο προβληματισμός μου. Είμαι τελειομανής και θέλω κάποια πράγματα να γίνουν όπως τα έχω στο μυαλό μου, κάτι που δεν μου αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Σίγουρα δεν σκέφτομαι μια σχέση. Είμαστε άλλωστε έξω πολύ λίγο καιρό. Μίλησα πρό­σφατα με τον Γιώργο Κόρομι και ήταν σαν να είναι ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Κι εγώ ακό­μη εκεί είμαι.

Σ.Κ.: Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, ακόμα και όσον αφορά τα επαγγελματικά μας.

Μ.Ρ.: Ο Σάκης όμως έχει ήδη μια σειρά επι­χειρήσεων, ενώ εγώ τώρα το ψάχνω.

Σ.Κ.: Νομίζω πως και οι δύο έχουμε πολλά να δώσουμε.

Με ποιους παίκτες κρατάτε επαφή;

Μ.Ρ.: Με τον Ηλία και οι δύο.

Σ.Κ.: Πράγματι, με τον Ηλία ήμαστε πολύ κοντά στο παιχνίδι και υπήρχε αμοιβαίος σε­βασμός. Όταν βγήκα και έμαθα κάποια πράγ­ματα που είχε πει και που τον έφεραν σε δύ­σκολη θέση απέναντί μου, δεν έγραψαν μέσα μου αρνητικά. Επίσης, έχω κρατήσει επαφή με τον Τριαντάφυλλο και τον Καλίδη.

Μ.Ρ.: Εγώ μιλώ πολύ με την Καρολίνα, αλλά και την Ελευθερία. Πάντως στο πάρτι μου τους κάλεσα όλους και ήρθαν σχεδόν όλοι, εκτός από την τριάδα Τζέιμς, Νίκος και Άννα-Μαρία, που ήταν αναμενόμενο, και την Ελένη Χαμπέρη. Από τους υπόλοιπους, όσοι δεν εμφανίστηκαν μου έστειλαν μήνυμα. Εδώ θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την Ανθή καθώς νόμιζα πως την είχα καλέσει, αλ­λά δεν το είχα κάνει. Ήταν αμέλειά μου.


Πηγή: Hello


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !