Άγριες Μέλισσες- Τρίτος Κύκλος: Αυτός ο άντρας θα μπει στην ζωή της Ασημίνας

0

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» προετοιμάζεται πυρετωδώς και οι τηλεθεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν καταιγιστικές εξελίξεις και πολλές ανατροπές.

Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και ο νέος άνδρας που θα μπει στην ζωή της Ασημίνας Σταμίρη και θα της αλλάξει την καθημερινότητα.Ο λόγος για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που θα ενταχθεί στη νέα σεζόν των «Άγριων Μελισσών» ως Πέτρος Ορφανίδης και θα διεκδικήσει την καρδιά της Ασημίνας.

Το νέο πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στην Ελλάδα του 1967 φέρνει καταιγισμό αλλαγών και εξελίξεων στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η ζωή της Ασημίνας αναμένεται να αλλάξει ολοκληρωτικά και η ηρωίδα θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις τόσο για να βοηθήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα που κινδυνεύουν όσο και για να προστατέψει µε όποιο τρόπο µμπορεί τον µμικρό Σέργιο. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου βρίσκει την Ασημίνα στο ∆ιαφάνι µε την Ελένη και τη ∆ρόσω προσπαθώντας να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να ζήσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η ζωή τους θα ανατραπεί. Η χούντα φέρνει θύελλα εξελίξεων και η εξορία του Λάμπρου στη Λέρο θα είναι µόνο η αρχή. Η Ασημίνα θα βρεθεί στη Λάρισα αναζητώντας µία δουλειά προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Τότε, σύμφωνα µε πληροφορίες µας, θα γνωρίσει τον Πέτρο Ορφανίδη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο Πέτρος είναι ο εκδότης µίας µμεγάλης εφημερίδας της Λάρισας και ο άνθρωπος που προσλαμβάνει την Ασημίνα προσφέροντάς της µία θέση εργασίας. Πρόκειται για έναν ακόμη σκοτεινό χαρακτήρα που θα µπει στη ζωή των ηρώων. Στόχος του, µέσω της εφημερίδας του, είναι να ενημερώνει τον κόσμο µε όσα συμβαίνουν όσο κι αν αυτό εγκυμονεί συχνά µμεγάλους κινδύνους για τον ίδιο, καθώς όποιος αντιστέκεται στη δικτατορία εξορίζεται και βασανίζεται. Η Ασημίνα δίπλα στον Πέτρο γνωρίζει µία άλλη ζωή, αν και εκείνος είναι µμυστηριώδης. Ωστόσο, εκείνη εξελίσσεται σε µία δυναμική γυναίκα και, όπως θα δούμε, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αγαπημένους της που κινδυνεύουν από τη χούντα µε όποια πληροφορία συλλέγει από την εφημερίδα. Η ίδια είναι διατεθειμένη να αντισταθεί µε όποιον τρόπο µμπορεί προκειμένου να µην επιτρέψει την ευημερία της χούντας, γνωρίζοντας βέβαια πως ρισκάρει πολλά και θα ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει. Με τον Πέτρο θα δημιουργήσει µία ιδιαίτερη σχέση, έχοντας µμαζί του καθημερινή επαφή. Θα τον εμπιστευτεί, όπως θα κάνει κι εκείνος, αν και πάντα στο µυαλό της θα υπάρχει ο Νικηφόρος. Ο τελευταίος δεν θα σταματήσει να της δείχνει το πόσο νοιάζεται για εκείνη και την αγαπά. Θα προσπαθήσει να την προστατεύσει από τα πάντα προκειμένου να µμείνουν και οι δύο δυνατοί για τον µμικρό Σέργιο. Ωστόσο, η χούντα θα αφήσει το αποτύπωμά της σε όλους.




Πηγή: fthis.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !