Βίσση- Βανδή: Ο λόγος που δεν θα συνεργαστούν άμεσα

1

Η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο. Η Κύπρια καλλιτέχνης,μέσα σε όλα,ανέφερε τον λόγο για τον οποίο δεν θα συνεργαστεί ακόμη με την Δέσποινα Βανδή .

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή», είπε η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Βίσση μετά από 48 χρόνια καριέρας συνεχίζει να είναι sold out όπου και να πάει με τη μπάντα της σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα. Στην Αθήνα μόνο φέτος το καλοκαίρι έχει κάνει 8(!) συναυλίες! Συν ότι είναι η μόνη από τις εμπορικές που πορεύεται μόνη της με τη δική της δυναμική και σπάνια κάνει συνεργασίες μα άλλα μεγάλα ονόματα.

    Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστεί και να κάνει με το ζόρι πράγματα μέσα σε μίζερες συνθήκες με διαχωρισμούς, απαγορεύσεις κτλ που κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα κι αν το Φθινόπωρο θα είμαστε ξανά κλεισμένοι μέσα. Αν γίνει κάποια στιγμή αυτή η συνεργασία, ας γίνει στην μετά Covid εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !