Η πρώτη συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερός Κατσούλη

1

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη  η Κατερίνα Καραβάτου έπειτα από την ανακοίνωση για τον χωρισμό της μα τον Κρατερο Κατσούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοικτά για το χωρισμό της.

Τέλος Απριλίου έκανε αίσθηση η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή, την οποία συνδέουν τώρα με την ανακοίνωση του χωρισμού σας.

Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του.

Προφανώς η απόφασή σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μια μέρα πριν την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης;

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

Τι είναι για σένα ο Κρατερός;

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ακούστηκαν ήταν ότι κι εσείς δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από την «κατάρα» των τηλεοπτικών ζευγαριών. Γιατί είναι μια δουλειά μη συνηθισμένη, με δημόσια προβολή και φώτα πολλά φορές εκτυφλωτικά.

Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας.

Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου;

Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι το χρόνο μας.

Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας για να μη φτάσετε στο χωρισμό;

Κάναμε όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας;

Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ολα τα χωρισμενα ζευγαρια της "σοου μπιζ" τα ιδια λενε. Ουτε"και" δεν αλλαζουν. Υποκρισια. Περα απο το οτι οι περισσοτερες παρουσιαστριες ειναι κλωνοι της Μενεγακη, τωρα ακολουθουν και την ιδια γραμμη. Αγαπιομαστε, χωρισαμε, αγαπαμε τα παιδια, θα ειμαστε οικογενεια, ειναι ολα ροδινα και αν πατωσουμε σε τηλεθεαση ξαναφερνουμε τον πρωην για να πατωσουμε παρεα,βλεπε Λιαγκα, Σκορδα. Απελπισια και υποκρισια. Δεν πουλανε αυτα ουτε οι χωρισμοι, ουτε οι επανασυνδεσεις. Νισαφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !