Δημήτρης Σταρόβας: Ποιό το τηλεοπτικό του μέλλον;

0

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #νοτ» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Μεταξύ άλλων,αναφερθηκε στις πυρκαγιές,ενώ παράλληλα αναφερθηκε και στον κορονοϊο.

«Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».

Σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού είπε:«Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, «δεν υπάρχει κορονοϊός». Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία» πρόσθεσε ο μουσικός και ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».



Για το αν θα τον δούμε κάπου τηλεοπτικά,δήλωσε: «οριστικά δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα. Νομίζω όμως πως θα γίνει τις επόμενες μέρες. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω βέβαιο και 100%».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !