Δανάη Μπάρκα: «Ο καθένας είναι χαρούμενος με ό,τι τον κάνει να νιώθει όμορφα»...

Άρης Κατσιφής
0


Η Δανάη Μπάρκα, ακομπλεξάριστη και γεμάτη ενέργεια και κέφι για τη ζωή μίλησε για την οικογένειά της, για τους δυο μπαμπάδες της, Νώντα Μπάρκα και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη αλλά και κατά πόσο θέλει η ίδια να κάνει οικογένεια.

Θα ήθελες να αποκτήσεις οικογένεια και παιδιά ή αν έρθει, έχει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς;

Μέχρι στιγμής νιώθω πως είναι κάτι που το θέλω. Ως Δανάη και όχι ως κορίτσι νιώθω πως θα ήθελα να μου συμβεί. Δεν πιστεύω πως όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν παιδιά ή θα είναι πιο χαρούμενα αν κάνουν παιδιά. Ο καθένας είναι χαρούμενος με ό,τι τον κάνει να νιώθει όμορφα. Εγώ νιώθω πως θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη αποκτώντας οικογένεια.

Είσαι και άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων, αν κρίνω από το γεγονός ότι η τελευταία διήρκεσε οκτώ χρόνια.

Όντως είμαι. Στο θέμα «οικογένεια» πιστεύω πως όλα έχουν να κάνουν με τον σύντροφο. Ο τρόπος που θα μεγαλώσει ένα παιδί είναι πολύ σημαντικός, καθώς και ο τρόπος που οι γονείς του θα το κάνουν χαρούμενο, είτε είναι μαζί είτε όχι.

Έχεις πει πως ένιωθες καλά που είχαν χωρίσει οι γονείς σου γιατί έβλεπες και τους δύο ήρεμους. Είχες ζήσει και περίοδο εντάσεων πριν;

Δεν έχω εισπράξει ποτέ ένταση ανάμεσα τους γιατί δεν τους θυμάμαι και μαζί -ήμουν πολύ μικρή όταν χώρισαν-, αλλά δεν έζησα ποτέ γκρίνια ή διαφωνία ή κακό λόγο από τη μία οικογένεια προς την άλλη. Ήμασταν μια οικογένεια που απλά είχαμε δυο σπίτια, ένιωθα λοιπόν τυχερό παιδί που μπορούσα να διαλέγω. Τους έβλεπα και τους δυο χαρούμενους και μεγαλώνοντας -και κάνοντας κι εγώ σχέσεις- κατάλαβα πως ήταν πιο ευτυχισμένοι χωριστά. Έτσι ήμουν κι εγώ πιο χαρούμενη γιατί όταν ήμασταν όλοι μαζί, σε γενέθλια και γιορτές, γελούσαμε και περνούσαμε καλά. Οι άνθρωποι πρέπει να ειναι μαζί με αυτούς που επιλέγουν γιατί αυτό τους δίνει χαρά και όχι από ανάγκη.

Μιλάς συχνά για τους δύο μπαμπάδες σου, τον βιολογικό σου πατέρα Νώντα Μπάρκα και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που νιώθεις σαν δεύτερο μπαμπά σου. Αυτό δεν έφερε, έστω στην αρχή, τον πατέρα σου σε άβολη θέση;

Δεν τον έφερε ποτέ σε άβολη θέοη γιατί ο μπαμπάς μου είναι μπαμπάς μου. Δεν πήρε ποτέ κανείς τη θέση του, δεν ένιωσε ποτέ κάποια απειλή. Και έβλεπε πως ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που με λατρεύει. Όταν βλέπεις λοιπόν κάποιον που λατρεύει το παιδί σου και θέλει το καλό του, είναι λογικό να τον αγαπάς, είπε η Δανάη Μπάρκα στο περιοδικό OK.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !