Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ»

2

Ο Βαγγέλης Περρής, μιλησε στην εκπομπή εκπομπή Καλοκαίρι #not και μεταξύ  άλλων, σχολίασε τηλέτικα πρόσωπα και την Ιωάννα Μαλεσκου.

«Τη θυμόμαστε ως Μενεγάκη της Κρήτης. Μια χαρά. Η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον… καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές, που κάνουν δεσμούς αίματος και μετά δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο… #not.Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δηλαδή, νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη».

«Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό χαρτί της Ιωάννας;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη και ο Βαγγέλης Περρής δεν άφησε πολλά περιθώρια: «Το οριεντάλ. Το οριεντάλ. Ήταν μια στιγμή πάρα πολύ sexy».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και της Σκορδα το δυνατο σημειο ειναι το " εεεεεεεεεεεεε" , το "βρε παιδι μου" , και το"ποποποπο". Μαλλον το δυνατο χαρτι θα ειναι η κακιστη αντιγραφη της Μενεγακη κσι το αθλιο κουτσομπολιο και κραξιμο που ριχνει σε ολους και ολες στην καρακιτρινη εκπομπη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !