Ο Δάσκαλος: Αυτή είναι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

0

 


Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Δάσκαλος; Αλήθεια και φήμες… Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από πολυετή αναμονή κοινού, είναι και πάλι στο Mega με νέο σίριαλ που αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος τους επόμενους μήνες. Ο Δάσκαλος, όπως θα είναι ο τίτλος του, βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης και στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, το 2022, θα βγει στον αέρα το πρώτο από τα εννέα επεισόδια.

Ωστόσο, πριν καν διαρρεύσει οτιδήποτε για την υπόθεση της νέας σειράς, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων πως το σίριαλ δήθεν περιγράφει τη σχέση ενός δάσκαλου με ανήλικη μαθήτρια. Το γεγονός αυτό μας ώθησε να αναζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες για το σίριαλ και την πλοκή του. Ανακαλύψαμε, λοιπόν, πως η πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχει με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Δάσκαλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης;

Το zappIT εξασφάλισε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά υψηλής αισθητικής με άκρως ενδιαφέρον σενάριο που έρχεται στο Mega και τις μοιράζεται σήμερα μαζί σας.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο Ορέστης δεν είναι δάσκαλος Λυκείου, όπως ανυπόστατα διέρρευσε το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, η γυναίκα ηρωίδα, η Κλέλια, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανήλικη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Ορέστης είναι μουσικός. Επισκέπτεται το όμορφο νησί των Παξών προκειμένου να στήσει το Φεστιβάλ Μουσικής. Εκεί γνωρίζει την νεαρή αλλά ενήλικη Κλέλια.

«Ο Δάσκαλος» είναι το υποκοριστικό με το οποίο φωνάζουν οι ντόπιοι τον Ορέστη, λόγω της μουσικής του παιδείας.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως το σενάριο δεν αναφέρεται σε κανέναν καθηγητή Λυκείου και σε καμία ανήλικη μαθήτρια.

Το σενάριο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappIT, οκτώ βασικούς πρωταγωνιστές. Και οι οκτώ εμπλέκονται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, με αφορμή την παρουσία του Ορέστη στο νησί και την μουσική.

Το καστ: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !