Η αντίδραση της Νάντιας Κοντογεώργη στο τρέιλερ της εκπομπής που θα πάρει την θέση της

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου που θα πάρει την θέση του «Φλέρτ», που παρουσίαζε την προηγούμενη σεζόν η Νάντια Κοντογεώργη. Και μπορεί κάποιοι να λένε στο ραδιομέγαρο πως η παρουσιάστρια έχει ενοχληθεί που έριξε αυλαία και ότι το κρατικό κανάλι δεν ήταν ευχαριστημένο από τις επιδόσεις που έκανε η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, εκείνη όμως ήταν από τους πρώτους που έκαναν like στα social της κρατικής τηλεόρασης και κάτω από το τρέιλερ της εκπομπής «Στούντιο 4».

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 4 το απόγευμα, με αρκετή δόση lifestyle και θέλοντας να κερδίσουν μέρος του εμπορικού τηλεοπτικού κοινού- μερίδιο τηλεθέασης που δεν είχε αυτή την ώρα η κρατική τηλεόραση- η νέα εκπομπή που θα αντικαταστήσει το Φλέρτ της Νάντια Κοντογέωργη, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 του Σεπτέμβρη.

«Όλα αλλάζουν» στην ΕΡΤ βροντοφωνάζουν οι παρουσιαστές στο νέο τρέιλερ, θέλοντας έτσι να δείξουν πως πια τα απογεύματα στο κρατικό κανάλι θα είναι διαφορετικά. Με έντονα χρώματα, αστραφτερά χαμόγελα, όπως αυτά που φιγουράρουν στα εξώφυλλα των ιλουστρασιόν περιοδικών, οι δύο έμπειροι παρουσιαστές είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη και να κερδίσουν την μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση.

okmag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !