Αυτή την ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή της Αντελίνας!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Μπορεί αυτή την περίοδο να κάνει διακοπές με την οικογένεια της στο εξοχικό της, στην Επίδαυρο ωστόσο μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Αντελίνα Βαρθακούρη θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, η παρουσιάστρια από τα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει -παρά τα σενάρια που την ήθελαν να μην συνεχίζει στον ΣΚΑΪ- στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με νέο σκηνικό και νέα ώρα.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:30 – μέχρι και τις 14:00- και θα είναι ένα lifestyle μαγκαζίνο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι μόνη της στο πλατό και θα υποδέχεται με skype αλλά και από την αίθουσα σύνταξης τους συνεργάτες της εκπομπής, που θα παρουσιάζουν το θέμα τους. Μεγάλο χρόνο θα καταλαμβάνουν και οι εμπορικές τοποθετήσεις και προωθήσεις προϊόντων.

Αρχισυντάκτης της εκπομπής παραμένει ο Δημήτρης Σαρρής. Από τους προηγούμενους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλο και Μαρία Αντωνά δεν θα βρίσκονται στη νέα σύνθεση της εκπομπής αφού αλλάζει εντελώς το concept όπως και το όνομα της εκπομπής. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, μάλλον θα έχει σαν δεύτερο συνθετικό το όνομα της παρουσιάστριας, «Αντελίνα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και το dot. Τι ώρα θα παίζει?
    Λογικά γκουνταρας κακαβα θα είναι στο 3 5:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !