Η νέα προσθήκη στην εκπομπή της Σίσσυς...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Και προσθήκες θα περιλαμβάνει η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τη νέα σεζόν.

Έτσι, εκτός από την παρουσιάστρια, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, σταθερά στο πάνελ της εκπομπής από τη συχνότητα του Mega πλέον, θα βλέπουμε και τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Συρίγο!

Ο Νίκος Συρίγος, πολυγραφότατος δημοσιογράφος, αρθρογράφος και σχολιαστής σε δεκάδες έντυπα και sites, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον δημοσιογραφικό όμιλο DPG, ενώ τηλεοπτικά-πέρα από συμμετοχές σε εκπομπές κυρίως αθλητικού περιεχομένου κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του 2000- είχε μια “χαλαρή ” συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.

Η προσθήκη του έμπειρου δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και μάλιστα στη βασική πεντάδα πλέον της εκπομπής, δείχνει και τη στροφή της σε πιο infotainment περιεχόμενο.

Κάτι που τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν στο Open, έδειξε ότι μπορεί να υποστηριχθεί με επιτυχία από την ομάδα, φέρνοντας την Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Πέρα από την προσθήκη του Νίκου Συριγου, στο τιμόνι της αρχισυνταξίας της εκπομπής, θα βρίσκεται η έμπειρη Βένια Καραγιάννη (μεταγραφή από ΑΝΤ1), ενώ σημαντικές αλλαγές θα γίνουν και στη δημοσιογραφική ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, που ενισχύεται.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !