Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και Νικηφόρος ανοίγουν μπουάτ στη Λάρισα

0

Όλα θα αλλάξουν στις «Άγριες Μέλισσες» στα νέα επεισόδια και αυτό καθώς ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους δυο προηγούμενους. Εκείνοι οι οποίοι καθόρισαν σημαντικά τη ζωή όλων των ηρώων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο.

Οι δύο ήρωες, αν και ήρθαν αρκετές φορές σε μεγάλη και ανεξέλεγκτη κόντρα, κατάφεραν να φτιάξουν τη σχέση τους στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έτσι ενωμένους, λοιπόν, θα τους βρει και ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O’ Clock, θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί. Μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους



Πηγή: zappit.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !