Γκουντάρας- Κάκκαβα: Δοκιμαστικά για τον νέο κυκλο του Big Brother

0




Μπορεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα να απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ωστόσο σιγά σιγά τα ψέματα τελειώνουν και πρέπει να οργανώσουν την μεσημεριανή τους εκπομπή που θα βγαίνει τα Σαββατοκύριακα. Χθες έγιναν και τα πρώτα δοκιμαστικά με τους υποψήφιους που θα κάτσουν στον καναπέ του ζεύγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Θάνο Κλωνόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην ενημέρωση και βγαίνει ως ρεπόρτερ στο δελτίο του ΑΝΤ1 αλλά φαίνεται πως η ψυχαγωγία είναι πάντα στο μυαλό του καθώς από εκεί ξεκίνησε. Παράλληλα, από δοκιμαστικό πέρασε ακόμα ένα πρόσωπο από το Survivor κι αυτός δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Κόρομι.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι ήδη έτοιμο και μάλιστα ο τίτλος της εκπομπής εμπεριέχει κάτι από το επώνυμο του Γκουντάρα αλλά παραφρασμένο στα αγγλικά.

Το ζευγάρι Γκουντάρας – Κάκκαβα θα παρουσιάσει παράλληλα και το Live του Big Brother γεγονός που αναβαθμίζει πολύ τον ρόλο τους στο κανάλι του Νέου Φαλήρου με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη να είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής τους. Η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου όπως άλλωστε και πέρσι.


Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !