Μία σημαντική αλλαγή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Αλλαγές στο κανάλι του ΑΝΤ1 για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους που σίγουρα θα εκπλήξουν πολλούς τηλεθεατές… και όχι μόνο. Ας πάρουμε όμως τις αλλαγές από την αρχή… ή μάλλον όχι, καλύτερα να ξεκινήσουμε αναφέροντας το τελευταίο μέρος τους που θα προκαλέσει… και την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, με την επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας να παρουσιάζει και τη νέα σεζόν το βραδινό κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, στις 18:50. Την προηγούμενη βδομάδα όμως, η Ρίτσα Μπιζόγλη θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από διαφορετικό μέρος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όλη την προηγούμενη βδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από διάφορα μέρη της χώρας μας, άλλο την κάθε ημέρα.

Με αυτή την απόφαση οι ιθύνοντες του ενημερωτικού τομέα θέλουν όχι μόνο να δώσουν βήμα, αλλά να βρεθούν μέσα από τα δελτία τους δίπλα στους κατοίκους της περιφέρειας. Έτσι η Ρίτσα Μπιζόγλη με σκηνικό από διαφορετικό κάθε ημέρα φυσικό χώρο θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα βάζει την περιφέρεια και την καθημερινότητα των κατοίκων της σε πρώτο πλάνο, κάτι που στο κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμούν να διατηρήσουν… και να εξακολουθήσουν να κάνουν.Και μην νομίζετε ότι αυτή θα είναι η αρχή, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες, πριν από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, κάπου δηλαδή μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα βγει από την Εύβοια, που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές με τους κατοίκους της να αντιμετωπίζουν ακόμα τεράστια προβλήματα. Εκείνη την ημέρα μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και το ποσό που συγκεντρώθηκε από την ειδική τηλεφωνική γραμμή που δημιούργησε ο ΑΝΤ1 με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» για τη στήριξη όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Όπως μάλιστα έχω πληροφορηθεί η ανταπόκριση ήταν τεράστια, με το τηλεφωνικό κέντρο να δέχεται συνεχώς κλήσεις από τηλεθεατές που θέλησαν να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα. Έτσι λοιπόν ο ειδησεογραφικός μηχανισμός του ΑΝΤ1, το τελευταίο διάστημα, εργάζεται πυρετωδώς και μελετώντας προσεχτικά ώστε να κάνουν την ανατροπή και να βάλουν σε πρώτο πλάνο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, την περιφέρεια που έχει πολλά να «πει»… αλλά και να δείξει…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !