Survivor: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Άρης Κατσιφής
0


Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές πρόσφερε χθες το Survivor στους φανατικούς τηλεθεατές του.

 2.774.062 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄ τον ημιτελικό του SURVIVOR την Κυριακή 4/7 με τον μέσο όρο της τηλεθέασης να φτάνει το 35,1 στο σύνολο κοινού και το 32,4 στο δυναμικό κοινό (18-54).

 Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε αρχικά στη σκηνή τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και όλοι μαζί υποδέχτηκαν τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που είχαν τεθεί από την Τετάρτη στην ψηφοφορία του κοινού.

 Η ψηφοφορία έληξε στην αρχή του live του ημιτελικού και ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τέθηκαν σε νέα ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε ότι η Μαριαλένα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το SURVIVOR, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

 Απόψε στις 21.00, το πιο δύσκολο και απαιτητικό SURVIVOR όλων των εποχών ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή σε ένα συγκλονιστικό live με πολλές εκπλήξεις αλλά και τραγούδι! O Σάκης Κατσούλης και o Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τον τίτλο του απόλυτου SURVIVOR για το 2021! Ποιον θα αποφασίσει να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό;

 Τι λένε τα στοιχήματα;

Σύμφωνα με τα στοιχήματα που κυκλοφορούν για τον τελικό και τον μεγάλο νικητή, ο Σάκης Κατσούλης είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς.

 

Πηγή: zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !