Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψή της για τα γυμνά πλάνα στο "Survivor"...

Άρης Κατσιφής
0


Μια άκρως αποκαλυπτική σκηνή είχαμε ζήσει πριν από λίγο καιρό στο Survivor και στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, όταν η παρέα των Amigos βούτηξαν στη θάλασσα χωρίς μαγιό.

 Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα πέταξαν όλα και βούτηξαν γυμνοί στη θάλασσα. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μιμήθηκε το παράδειγμά τους και έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ελένη Χαμπέρη που απομακρύνθηκε, νιώθοντας άβολα.

 Για το συγκεκριμένο περιστατικό λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε στον «αέρα» της εκπομπής  «Το Πρωινό» ANT1 την Καρολίνα αν αγχώθηκε που εμφανίστηκε γυμνή μπροστά στην κάμερα, πλάνο που προβλήθηκε έπειτα μέσα από το ριάλιτι.

 Η Καρολίνα απάντησε: «Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν ο αδελφός της ενοχλήθηκε κι εκείνη απάντησε: «Ο αδελφός μου το ξέρει ότι είμαι ελεύθερη και το κάνω στη ζωή μου, ειδικά όταν κατεβαίνω στον Άγιο Σώστη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !