Θα τον δούμε ξανά στο «τιμόνι» του Survivor

0

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν μεταξύ άλλων, αν ο Σάκης θα κάνει πρόταση Γάμου στην Μαριαλένα στον τελικό,αλλά και για το αν θα είναι του χρόνου ξανά παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήταν υπέροχα, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, κυρίως για τα παιδιά που κατέβηκαν και το έζησαν. Σε αυτό οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δε με άγχωσε. Δε νομίζω ότι είναι θέμα προσώπου αυτό το πράγμα, είναι μια ομαδική δουλειά, το casting καταπληκτικό και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Δε με άγχωσε που δεν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί μου, τον έπαιρνα τηλέφωνο.Δε ξέρω αν θα κάνει πρόταση γάμου ο Σάκης στη Μαριαλένα. Η μόνη σχέση που έχω με τα παιδιά είναι η σχέση που έχει ένας παρουσιαστής με τους διαγωνιζόμενους. Περιμένω απλά να τελειώσουν την προσπάθειά τους, η οποία ολοκληρώθηκε γι΄αυτό και είμαι εγώ. Τελείωσαν οι αγώνες, τελείωσαν τα πάντα. Η μόνη μου αγωνία είναι για τα κρούσματα κορονοϊού που άκουσα και το αν θα καταφέρουν να έρθουν όλα τα παιδιά στον τελικό. Μαζέψαμε πολύ υλικό που τα αφορά.» 


Σχετικά με το εαν θα είναι και του χρόνου παρουσιαστής Survivor,απάντησε πως ακόμη είναι  νωρίς για να να μιλάει για την νέα σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !