«Παγώνει» το Super Makeover...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Δεν είναι μόνο ο «Αγρότης, μόνος ψάχνει» και το Extreme Makeover που δεν θα βγουν στον «αέρα» το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ. Από την στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε να εντάξει δύο καθημερινά ριάλιτι στο πρόγραμμα του, το Top Chef και το Big Brother αλλάζει εντελώς και ο σχεδιασμός.

Έτσι, κάποιες παραγωγές δεν θα γίνουν καθόλου, όπως είναι το Extreme Makeover και άλλες -όπως είναι το «Αγρότης, μόνος ψάχνει», παρόλο που είχε ξεκινήσει να στήνεται- έχουν παγώσει και δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται.

Στην ίδια κατηγορία είναι και το The Masked singer που δεν υπάρχει στον προγραμματισμό του σταθμού, τουλάχιστον για το πρώτο μέρος της σεζόν. Το αρχικό σχέδιο ήταν να βγει στον «αέρα» την άνοιξη του 2020.

Μάλιστα είχαν γίνει και κάποιες επαφές με καλλιτέχνες, αφού σε αυτό το σόου συμμετέχουν γνωστοί τραγουδιστές που εμφανίζονται στη σκηνή με στολή. Κάθε εβδομάδα το κοινό ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει και ποιος να μείνει κι αυτός που αποχωρεί βγάζει τη μάσκα και φανερώνει το πρόσωπο του.

Μετά την πρώτη αναβολή, το The Masked singer επρόκειτο να βγει τη σεζόν 2020- 2021. Μάλιστα, για την κριτική επιτροπή είχαν κλείσει ο Νίκος Μουτσινάς και ο Χάρης Βαρθακούρης και για την παρουσίαση συζητούσε ο Σάκης Ρουβάς.

Τελικά το project δεν βγήκε ούτε αυτή την άνοιξη, αφού το κανάλι προτίμησε να βγάλει το House of fame με την Ελένη Φουρέιρα κι από ό,τι φαίνεται ούτε το φθινόπωρο, αφού το κανάλι έχει συμπληρώσει το πρόγραμμα του.

Το project προς το παρόν μπαίνει στο συρτάρι και θα επανεξεταστεί στο τέλος του χρόνου, όταν δηλαδή ο ΣΚΑΪ θα αποφασίσει αν μαζί με το Survivor θα βγάλει τον «Αγρότη» ή κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Ερωτηματικό υπάρχει όμως και για το My Style Rocks. Παρόλο που το κανάλι είχε κάνει επαφές με την Κάτια Ταραμπάνκο για την παρουσίαση και με τον Περικλή Κονδυλάτο για την κριτική επιτροπή, δεν θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Τη θέση του ουσιαστικά παίρνει το «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το οποίο- κι αυτό είναι είδηση- ίσως έχει διάρκεια μεγαλύτερη της μιας ώρας.

Η πορεία του θα δείξει αν θα χρειαστεί να ενταχθεί ένα νέο ριάλιτι στην απογευματινή ζώνη στη δεύτερη σεζόν ή αν το πρόγραμμα θα μείνει ως έχει.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !