Δεν συνεχίζεται τη νέα σεζόν το Super Makeover...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μετά το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν,, ακόμα ένα project του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι παγώνει.

Πρόκειται για το Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού. Το ριάλιτι μόδας του Star, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αποτέλεσε μία εναλλακτική πρόταση γι΄αυτούς που παρακολούθησαν το Style me Up στο Open και το Shopping Star στο Star.

Όλοι πίστευαν, λοιπόν, ότι θα συνεχιστεί κανονικά με τη νέα σεζόν. Ωστόσο, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, ο ΣΚΑΪ άλλαξε τον προγραμματισμό του. Από τη στιγμή που το «Αγρότης μόνος ψάχνει» πήρε αναβολή για το δεύτερο μέρος της σεζόν, σκέφτονται σοβαρά στο πρώτο μισό να εντάξουν το My Style Rocks και ενδεχομένως την all star εκδοχή του.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν θα είχε κανένα νόημα να βγουν δύο καθημερινά ριάλιτι μόδας την ίδια περίοδο. Έτσι, το Super Makeover φαίνεται ότι παγώνει προσωρινά και ενδεχομένως να επιστρέψει στις αρχές του 2022.

Θυμίζουμε ότι για το πρώτο μισό της σεζόν ο ΣΚΑΪ έχει δώσει το «πράσινο φως» για το Big Brother, το The Voice, αλλά και για ένα καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής, που έρχεται να κονταροχτυπηθεί με το Game of Chefs, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !