Stefania: Τα επόμενα σχέδια της...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η 18χρονη Stefania κατάφερε να φέρει την χώρα μας στο Top10 του πιο δύσκολου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision των τελευταίων χρόνων και αυτό φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.

Σχεδόν δυο μήνες μετά την επιστροφή της από το Ροτέρνταμ, η Stefania ταξίδεψε στο Ντουμπάϊ καλεσμένη της μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας GSB, Gold Standard Corporation όπου και ερμήνευσε 3 τραγούδια στο μεγάλο αυτό event .Μεταξύ άλλων το event  τίμησε με την παρουσία του ο σεΐχης του Εμιράτου Μακτούμ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ενώ την εμφάνιση της κάλυψαν τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης 58 χωρών.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα στις αρχές του μήνα του μήνα  κυκλοφόρησε το νέο της international single “Mucho Calor”, το οποίο ήδη ξεκίνησε να παίζει στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ολλανδίας, Ισπανίας και Ελλάδας. Το “Mucho Calor” παρουσιάστηκε στα 18α μουσικά βραβεία MAD VMA σε μια μοναδική εμφάνιση.

Στην σκηνή των βραβείων θα δούμε επίσης την Stefania να παρούσιαζει σε μια acoustic version το “Last Dance” μαζι με τον Γιάννη Αρχολέκα, ενώ θα μοιραστεί την σκηνή με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε μία ξεχωριστή στο «Σ’αγαπάω σου φωναξα».

Η Stefania για τις εμφανίσεις της στα μουσικά βραβεία επέλεξε να φορέσει δημιουργίες της Ioli Duro και του καταστήματος SAMPI.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !