STAR: Αυτά είναι τα πέντε πρόσωπα του νέου πρωινού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του νέου πρωινού του Star.

Εκτός από τους δύο παρουσιαστές που έχουν κλειδώσει εδώ και καιρό και μάλιστα σήμερα ανακοινώθηκαν και τα ονόματά τους, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τα τρία πρόσωπα που θα βρίσκονται πλάι τους.

Το κανάλι προσανατολίζεται στην ιδέα να έχει τρία πρόσωπα στο πάνελ και όχι τέσσερα, καθώς στην εποχή του Covid-19, όπου πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις, είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν έξι πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι. Έτσι, παρόλο που στους «Κου Κου» πλάι στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ήταν η Μαριλού Ρεπαπή, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Κρικοριάν και η Τζώρτζια Γεωργίου, στην πράξη οι τρεις ήταν στο τραπέζι και ο ένας καθόταν πιο μακριά.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό μαζί με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα για τις τρεις θέσεις στο πάνελ. Ωστόσο, οι τρεις επικρατέστεροι, μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι η Νανά Ηλιόπουλου, που βλέπαμε στο Pop Up, ο Τάσος Μπιμπιζίδης και η Τζωρτζια Γεωργίου, η ουσιαστικά είναι και η μόνη από τους on camera συνεργάτες του πρωινού του Star που συνεχίζει στη νέα εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι η ακριβής ώρα μετάδοσης της εκπομπής δεν έχει ακόμα οριστεί. Και σχετίζεται άμεσα, από το αν μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνη και του πρωινού θα μεσολαβήσει μια άλλη εκπομπή.

Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει η Ελεανα Τρυφιδου.

Γιάννης Πουλόπουλος-znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !