Τα project του Ατζούν στον ΣΚΑΙ

0


Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα της prime time από τον Σεπτέμβριο; Ο ΣΚΑΪ θα αναλάβει την παραγωγή μόνο του «Big Brother», που θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 23:00, και του live κάθε Παρασκευή στις 21:00, ενώ τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά projects θα φέρουν την υπογραφή του Ατζούν. Εχουμε και λέμε: Mε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα θα βγει στον αέρα το «Top chef», το οποίο θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη στις 21:00. Το κανάλι αναζητεί παρουσιαστή που θα είναι και σεφ, ενώ κρούση έγινε στον Ακη Πετρετζίκη, που διατηρεί όμως συμβόλαιο με τον Alpha. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Acun Medya, που έχει τα δικαιώματα του «MasterChef» στην Τουρκία, θα «πειράξει» τους κανόνες του «Top chef», ώστε να θυμίζει το πιο γνώριμο σε όλους μας μαγειρικό ριάλιτι του Star. 

Οσο για τις υπόλοιπες ημέρες της prime time, το «The Voice» θα κλείσει τα κενά. Το talent show, με παρουσιαστή και πάλι τον Γιώργο Λιανό, θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και θα αναλάβει να καλύψει και το μουσικό κενό που αφήνει μετά την ολοκλήρωσή του το «Στην υγειά μας». Το «The voice» θα γίνει…weekend edition, καθώς τα δύο του επεισόδια θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00. Οσο για την κριτική επιτροπή, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η σύνθεσή της, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν ένα ή δύο μέλη της.

 Ο Τούρκος παραγωγός το συνηθίζει και στην Τουρκία να ανανεώνει την επιτροπή κάθε 2-3 χρόνια. Κορωνίδα του προγράμματος του ΣΚΑΪ θα είναι και την επόμενη σεζόν το «Survivor». Στην αποφώνηση του τελικού, ο Γ. Λιανός έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον επόμενο κύκλο. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το επόμενο Survivor να είναι all star, με την επαναφορά παλαιότερων παικτών. Αν όχι εξ ολοκλήρου με παλαιούς παίκτες, το ριάλιτι επιβίωσης σχεδιάζεται να περιλαμβάνει πρόσωπα της διπλανής πόρτας, αλλά και ήδη γνωστούς παίκτες. Στον ΣΚΑΪ, μάλιστα, υπολογίζουν ότι μια τέτοια επιλογή θα εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος του «Survivor» και γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν κινήσεις για περιστολή εξόδων στο πρώτο μισό της σεζόν, ακόμα και διακοπή εκπομπών που δεν θεωρούνται απαραίτητες.


Πηγή: Reallife

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !