Πρόταση από το OPEN στον Γιώργο Λιάγκα;


Τελικά αυτό το Καλοκαίρι είναι το πιο ανατρεπτικό από όσα έχουμε ζήσει, τουλάχιστον όσον αφορά τις τηλεοπτικές εξελίξεις. 

Και εκεί που θεωρούσαμε δεδομένο πως το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά παραμένουν κανονικά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, μία πρόταση του OPEΝ ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Ακούγεται έντονα πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από το κανάλι της Παιανίας, ώστε να αναλάβει το slot 10-1 που κατείχε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Βέβαια, το OPEΝ αυτές τις μέρες έχει προσεγγίσει πλήθος προσώπων τόσο για την καθημερινή πρωινή ζώνη, όσο και για αυτή του Σαββατοκύριακου. Στη λίστα αυτή ανήκουν η Κατερίνα Καραβάτου, η Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και το δίδυμο Κουρκούλης-Κελλεκίδου. Και φυσικά, πάντα, υπάρχει στο μυαλό των στελεχών και η Ελένη Τσολάκη. 

Μένει να δούμε αν η πρόταση του OPEΝ στον Γιώργο Λιάγκα θα έχει αποτέλεσμα ή αν ο παρουσιαστής θα προτιμήσει να παραμείνει στον ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κουρκουλης παρουσιαστης?Συνελθετε ρε παιδια
Ο χρήστης Panagiotis είπε…
Δεν υπάρχει περίπτωση ,δεν πήγε τότε , προτιμώντας τον Σκαι. Νομίζω ότι έχουν υπογράψει με τον ΑΝΤ1 .Στον Ατ1 χτίζουν το πρωινό δεν πιστεύω να τους πουλήσουν .