Η επόμενη μέρα στο OPEN μετά την αποχώρηση της Σαγανά

1

 Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το πρωινό στο OPEN την ίδια στιγμή που η Μαρία Σαγανά που την έκλεισε αποχωρεί από τον σταθμό μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου το κανάλι ναι μεν πέτυχε αρκετά με Καινούργιου, Σίσσυ και Αρβύλα αλλά που στην πραγματικότητα έχασε κι ότι με κόπο έχτισε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Αν και το περιβάλλον της κάνει λόγο για απόχωρηση της ίδιας μετά από διαφωνία και διάσταση απόψεων για το νέο πρόγραμμα το παρασκήνιο κάνει λόγο για όχι και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση καθώς κύκλοι του καναλιού της χρέωναν επίδοση κατώτερη των απαιτήσεων στο πρόγραμμα θερώντας την υπεύθηνη εμμέσως πλην σαφώς για τις ηχηρές αποχωρήσεις από το κανάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου παρά το γεγονός ότι η μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος φεύγει από τον σταθμό στο πιο κρίσιμο σημείο χρονικά – μια ανάσα από τη νέα σεζόν, ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν δεν επισκιάζεται καθολου και προχωράει κανονικά και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς παρά τα όποια προβλήματα. Η Μαρία Σαγανά βρισκόταν στο συγκεκριμένο έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA.


Πηγή: tinamess

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !