Απίστευτο! Πρώην παίκτης του "Masterchef" πρωταγωνιστεί σε ταινία ερωτικού περιεχομένου...

Άρης Κατσιφής
0


Μπορεί το Master Chef να βγάζει καλούς μάγειρες ωστόσο κάποιοι από αυτούς φαίνεται να κάνουν λαμπρό ξεκίνημα και στη Σειρήνα. Η αλήθεια είναι πως τελευταία φορά που μας απασχόλησαν οι ταινίες του Σειρηνάκη ήταν τότε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Τώρα όμως ο Σειρηνάκης συμφώνησε με τον Διονύση Πρώιο για μία ταινία.

 Ειδικότερα, ο Διονύσης Πρωίος του «MasterChef» ετοιμάζεται να γίνει ο νέος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών της Sirina, και πλέον όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του στη ροζ βιομηχανία!

 Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 56χρονος σεφ με την μποέμικη ζωή είχε συμφωνήσει με τον Έλληνα παραγωγό ερωτικών ταινιών να είναι πρωταγωνιστής σε spicy σίριαλ, που θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Sirina, αλλά και στο κανάλι της Sirina.


Το όνομα της ταινίας

Μπορεί να μην κέρδισε το reality μαγειρικής, όμως ήταν αποφασισμένος να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας (αντί αδράς αμοιβής) στα πλατό της Sirina!

 Όπως και έγινε, με τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του «Dionisis Diary» να γίνονται με μεγάλη επιτυχία, και σήμερα ο Πρωίος να κάνει την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα!O σεφ που λατρεύει την… πικάντικη κουζίνα μεταμορφώθηκε σε ηθοποιός ερωτικών ταινιών, έχοντας όχι μία, αλλά τρεις συμπρωταγωνίστριες. 

 Ο ίδιος μπήκε με το ιδιαίτερο στιλ που τον χαρακτηρίζει στο πλατό, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε κουζίνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, και, αφού έδωσε τα υλικά της συνταγής του για τον «καμένο αστακό», έπιασε την κουτάλα και μαγείρεψε μπροστά στις κάμερες, έχοντας για βοηθούς τρεις hot υπάρξεις που, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ήταν ελαφρά ντυμένες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !