H νέα σειρά που ετοιμάζει το STAR

2

Αλλα κανάλια το ρίχνουν φέτος στα ριάλιτι και αφήνουν πίσω τους την μυθοπλασία για εύκολα νουμεράκια, το STAR φαίνεται πώς πράττει το αντίθετο.

Μετά την επιτυχία της σειράς “Ερωτας με διαφορά” το κανάλι της Κατω Κηφισιάς είαι διατεθειμένο να επενδύσει εκ νέου στις ελληνικές σειρές παράλληλα με τα ριάλιτι που σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο κανάλι. Μάλιστα, για το λόγο αυτό για το α’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν ετοιμάζονται δυο νέες σειρές η μια εβδομαδιαία και η άλλη καθημερινή. Μάλιστα η καθημερινή είναι και αυτή που πρόκειται να μπει στη θέση της τουρκικής σειράς Elif, στην απογευματινή ζωνη του σταθμού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο σλοτ. Αυτό σημαίνει ότι η Εlif που προβάλλλεται στην Ελλάδα από το 2018 θα ολοκληρωθεί φέτος γύρω στον Νοέμβριο για να μπει στη μάχη η νέα ελληνική σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου πρόκειται για μια καθημερινή κομεντί σε πρωτότυπο σενάριο Αγγελου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα – Κώστα Κιμούλη, η οποία θα θυμίζει την “Κλινική περίπτωση” με τον Μπέζο μόνο που αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της γυναίκας γιατρού θα τον έχει γυναίκα. Αυτή την περίοδο γίνεται το κάστινγκ της σειράς για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και του β’ κύκλου “Ερωτας με διαφορά” με Ξυλά- Μίχα που θα βγει στο β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, από Ιανουάριο και μετά και η οποία θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα.


Πηγή: tinamess

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και αφου ολοκλγρωθηκαν τα γυρισματα του ερωτα με διαφορα τοτε γιατι την αφηνουν για το β μισο?για να τη ξεχασουν οσοι την εβλεπαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον πρωταγωνιστικό ρόλο της γυναίκας γιατρού θα τον έχει γυναίκα
    καλο ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !