H Ρασέλ από το GNTM μιλάει για το bullying...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ρασέλ. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην εποχή του GNTM αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που έχει μετανιώσει ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που έχει βιώσει.

«Το GNTM άλλαξε την ζωή μου και τώρα που γίνονται τα bootcamp νοστάλγησα εκείνες τις στιγμές. Θα ξαναπήγαινα, δεν το μετάνιωσα απλά μπορεί να μην έλεγα κάποιες ατάκες που είπα. Πάνω στα νεύρα μου χαρακτήρισα έναν συμπαίκτη μου κακιασμένη σκρ@φα. Για εμένα θα είναι πλήγμα που θα λείπει η Βίκυ Καγιάσ με τις ατάκες της. Βέβαια κι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια κούκλα, όσο έχω δει αλλά δεν ξέρω εγώ την αγαπώ την Βίκυ Καγιά. Μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά Βίκυ δεν θα είναι», είπε.

Όσο για το bullying που η ίδια είχε βιώσει ως παιδί, ανέφερε:

«Εγώ όταν πήγαινα στο σχολείο βίωσα πολύ μεγάλο bullying λόγω του χρώματός μου. Καρεμπέ με ανέβαζαν, Καρεμπέ με κατέβαζαν. Στενοχωριόμουν πολύ κι έκλαιγα και η μαμά μου μού έλεγε ότι τα παιδιά στην ηλικία αυτήν και στην Ελλάδα συνηθίζουν να βλέπουν παιδάκια με άλλο χρώμα δέρματος. Οπότε είναι λίγο πρωτόγνωρο για αυτά κι είναι φυσιολογικό να κοροϊδεύουν. Με αυτόν τον τρόπο το ξεπέρασα. Ήταν η μαμά που μού έλεγε δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις για κανένα λόγο. Έτσι σκεφτόμουν την μαμά μου κι όσα μού έλεγε και δεν έκλαιγα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !