Game of Chefs: Ξεπέρασαν τις 5000 οι αιτήσεις συμμετοχής

0

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς θα είναι οι τρεις σεφ που θα ηγηθούν αντίστοιχων ομάδων με σκοπό να οδηγήσει ο καθένας τη δική του στην κορυφή.

Για την ακρίβεια ενώ μέχρι στιγμής οι αιτήσεις για το πρότζεκτ είχαν φτάσει σε έναν ικανοποιητικό αριθμό, από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα τους σχεδόν δεκαπλασιάστηκαν. Πλήθος μαγείρων από κάθε γωνιά της Ελλάδος που αγαπά μαγειρική και σέβεται τις πρώτες ύλες. συμπλήρωσαν την αίτησή τους για μια θέση στο παιχνίδι των... σεφ! Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Όταν επιλεχθούν οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και αυτά κρίνεται πως θα ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι διαμορφώνεται αυτή την περίοδο και θα έχει έκταση 2.000 τμ.

Κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ θα συμμετέχουν σε αυτό και συγκεκριμένα στη διαδικασία γνωστοί και βραβευμένοι σεφ από την Ελλάδα.

Το παιχνίδι ξεκινά με τη διαδικασία εκείνη κατά την οποία ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο. Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται γιο έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τουδ διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Στο τρίτο στάδιο του «Game of Chefs» που είναι τα «Kitchen Battles», ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ καθοδηγούν, αλλά δεν μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους. Τα πιάτα θα κρίνονται κάθε φορά από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια. Τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρί; να το ξέρουν, το πιάτο ενό; διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.


Πηγή: tv 24


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !