Δείτε πως είναι σήμερα η Βάσια Λόη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της Νικόλα Μαδιά πραγματοποίησε η Βάσια Λόη, η οποία εδώ και περίπου μια δεκαετία έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, επέλεξε να διασκεδάσει μαζί με τον άνδρα της ζωής της στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο Πειραιά.

Η Βάσια Λόη, η οποία αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς πλέον έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και την Χίο, όπου διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της σπίτι στα Καρδάμυλα, εντυπωσίασε με το look της.

Μητέρα δύο παιδιών, παραμένει εκθαμβωτική και σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που απολάμβανε την επιτυχία της στο κανάλι του Alter, επιλέγοντας μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρα μπλε απόχρωση, με βαθύ ντεκολτέ και μαύρες διαφάνειες. Τα μαλλιά της έπεφταν σπαστά στους ώμους, ενώ το σύνολο ολλοκλήρωσε με μία μαύρη τσάντα και παπούτσια στο ίδιο χρώμα.



znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποια επιτυχία απολάμβανε; Μία ατάλαντη αγγούρω ήταν που προσπάθησαν να την κάνουν με το ζόρι παρουσιάστρια, αλλά ευτυχώς για εμάς κατάλαβε νωρίς ότι δεν το έχει και παντρεύτηκε τον λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κάτι παρουσιάστριες σαν την Καινούργιου και την Τσολάκη πάντως, καλύτερη ηταν η Βάσια Λόη. Όχι ότι ηταν τίποτα το ιδιαίτερο φυσικά αλλά έχουμε δει στην πορεία και ΠΟΛΥ χειρότερες να προωθούνται από το πρωί ως το βράδυ.

    Όντως ίδια έμεινε η άτιμη. Έκανε και καλό γάμο. Μια χαρούλα. Ποια τηλεόραση και αηδίες τωρα...χεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !