Ο υπαινιγμός του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Ναταλία Γερμανού...

Άρης Κατσιφής
0

 


Έναν υπαινιγμό με αποδέκτη τη Ναταλία Γερμανού και τα σχόλια που έκανε για το «Καλοκαίρι #not» άφησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη σημερινή εκπομπή χωρίς, ωστόσο, να την κατονομάζει.

 Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αποδοκιμάσει ορισμένα λόγια που ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN γράφοντας στο Twitter: «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

 Τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας της απάντησε  κάτω από το ποστ της: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

 Ωστόσο, ο δημοσιογράφος φαίνεται πως δεν ξέχασε το περιστατικό κι έτσι ενώ προλογιζόταν ένα θέμα για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της, ακούγοντας τον χαρακτηρισμό «μανούλα» από τη συνάδελφό του τη διέκοψε και τόνισε: «Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα , γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε. Είναι ΚΑΙ μανούλα. Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !