Ένταση στο ''Πρωινό'' για την διαμάχη του Γρηγόρη Πετράκου με τον Πάνο Κιάμο...

Άρης Κατσιφής
0


Το πρωινό της Δευτέρας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πήραν θέση με την τηλεοπτική τους παρέα στη συγκεκριμένη διαμάχη.

 «Πιστεύω ότι πέσατε σε ένα τεράστιο ατόπημα, χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Μίλησες για το πρώτο Covid Free μαγαζί και είπες ότι δεν παίζεις με τη δημόσια υγεία. καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε τι σημαίνει το τάχα μου covid free που σας πούλησε η αγαπημένη μας κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε αρχικά, στο μήνυμα του, ο Γρηγόρης Πετράκος για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ζήτα μια συγνώμη και πες ότι το ξανασκέφτηκες… Όλοι θα σε συγχωρήσουν».

 Στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα ορθώς η κυβέρνηση αυστηροποιεί πάλι τα μέτρα. Βλέπουμε τις μεταλλάξεις που έρχονται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε έχοντας μια κοινωνική συνείδηση για εμάς και το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες. Εγώ που έβαλα σε κίνδυνο, θεωρητικά, τη ζωή μου σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν το έκανε. Μπράβο δηλαδή που έβαλαν να πηγαίνουμε στα πλοία δείχνοντας στο κινητό μας ή σε χαρτί πως έχουμε εμβολιαστεί ή να κάνουμε επικαιροποιημένο τεστ και όχι αυτά που ο καθένας γράφει ότι θέλει και λέει πως το έκανε».

 «Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα του κ. Πετράκου να είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα καθορίζει πως θα συμπεριφερθεί ο κάθε καλλιτέχνης και ο κάθε επαγγελματίας. Νομίζω ότι είναι μια ακόμη ατυχής, στη μεγάλη αλυσίδα των ατυχών παρεμβάσεων του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !