Καλημέρα Ελλάδα: Αυτές θα είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν τη νέα σεζόν...

Άρης Κατσιφής
0

 


31 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την πρώτη καλημέρα που μας είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από την συχνότητα του ANT1. Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που είτε θέλουν την εκπομπή να αλλάζει ώρα και να μειώνεται, είτε να σταματάει οριστικά. Ποιες αλλαγές όμως θα υπάρξουν τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστο Χρήστου, αρχικά η πρώτη σκέψη ήταν η εκπομπή να εκκινεί στις 05:30. Αυτό το σενάριο το απέκλεισε κατηγορηματικά ο ίδιος ο παρουσιαστής. Αφενός δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει την ώρα που τον έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια οι τηλεθεατές, αφετέρου αυτό συνεπάγεται ακόμα πιο ‘άγριο’ πρωινό ξύπνημα. Εν τέλει η εκπομπή θα ξεκινά οριστικά στις 06:00 δίνοντας πάσα στο πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο θα εκκινεί στις 10:00.

H πρεμιέρα της νέας εκπομπής έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου ενώ αυτή την περίοδο γίνονται οι τελικές προσαρμογές για το studio που θα την φιλοξενήσει. Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δώσει αναλυτικά οδηγίες για το πως θέλει να είναι το καινούργιο μοντέρνο στούντιο. Ένα σύγχρονο και φωτεινό πλατό , που θα μεταφέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τα τεκταινόμενα από όλη την Ελλάδα.

Δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη θα δούμε τους παλιούς γνώριμους Χρύσα Φώσκολου και Γιώργο Γρηγοριάδη. Αξίζει να τονίσουμε ότι μέσα στο στούντιο θα υπάρχει μια άτυπη αίθουσα σύνταξης, όπου δημοσιογράφοι της εκπομπής θα βρίσκονται on air σε όλη την διάρκεια της εκπομπής, μεταφέροντας άμεσα ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !