Χάρης Ρώμας: «Έχουν προσπαθήσει να με «χτυπήσουν» μέσω κιτρινισμού»...

Άρης Κατσιφής
0


Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο MYtv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που έχει δεχθεί ανά διαστήματα ως σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων του δήμου Αμαρουσίου.

Από ότι θυμάμαι, ήσασταν από τους πρώτους δημιουργούς, κατά την διάρκεια του πρώτου αναγκαίου εγκλεισμού, που σταμάτησαν τα γυρίσματα.

Η εμπειρία μου στην ιατρική με έχει κάνει να σέβομαι τη δημόσια υγεία, πριν από οτιδήποτε άλλο ενώ στην συνέχεια βρήκαμε τρόπους να στηρίξουμε τον πολιτισμό. Πρότεινα τις διαδικτυακές μεταδόσεις κι ενώ στην αρχή άκουσα πολλά για διαφάνεια, πνευματικά δικαιώματα κ.ο.κ. από άλλα κόμματα, όλοι ακολούθησαν τον δρόμο μου. Ήταν ο μόνος τρόπος για να βγάλουν κάποια λεφτά καλλιτέχνες, τεχνικοί και άνθρωποι που δουλεύουν στον πολιτισμό. Δεν σου κρύβω ότι χάρηκα πολύ. Μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που φέρνει η πανδημία, επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, τον εαυτό σου ενώ εγώ το πέρασα κάνοντας πράγματα που αγαπάω. Από εκεί και πέρα, στην προσωπική μου ζωή δοκιμάζονται κάποια πράγματα και είναι απόλυτα θεμιτό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να με διαταράσσει σε βάθος.

 Tην περίοδο που ακούγατε πολλά, όπως αναφέρατε, επηρεαστήκατε;

 Καθόλου γιατί πήρα μια νομική σύμβουλο για να είναι προστατευμένη η περιφέρεια. Επίσης, ήξερα ότι αυτό που κάνω είναι καθαρά για τους ανθρώπους που πρέπει να βοηθηθούν, οπότε, έχοντας μέσα μου αυτό το ιδεατό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο υπερηφάνεια μου δημιούργησε όλο αυτό και τίποτε άλλο.

 Ήσασταν, όμως και λίγο προετοιμασμένος από το παρελθόν, σωστά;

 Στον πολιτικό χώρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανταγωνίζονται για μια καρέκλα, εξουσία και χρήμα. Δεν φαντάζεσαι πόσο άκαρδοι μπορούν να γίνουν. Από εκεί και πέρα, οι δουλειές με τις οποίες ασχολήθηκα με προετοίμασαν για τα πιο δύσκολα. Άλλωστε, είμαι από τους ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει να τους «χτυπήσουν» μέσω κιτρινισμού και έχω αντισταθεί με δύναμη. Δεν έχω κάτι να με προβληματίζει, να σκέφτομαι και να φοβάμαι ότι θα βγει στην επιφάνεια και θα αποκαλύψει κάτι. Όλοι έχουμε μυστικές και σκοτεινές πλευρές αλλά τις δικές μου δεν τις λέω στον καθένα. Μόνο στον εαυτό μου. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν θίγουν την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια ή τα συμφέροντα άλλων. Έχουν να κάνουν με τον εαυτό μου και τους προσωπικούς μου… δράκους, που πρέπει να πολεμάω όταν πρέπει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !