Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλάει για την ηλικία του και τα μελλοντικά του σχέδια...

Άρης Κατσιφής
0

 


Ο Αλέκος Συσσοβίτης είναι ο ορισμός του ανθρώπου που δεν φοβάται τις αλλαγές και δεν διστάζει να δοκιμάσει καινούργια πράγματα αν τον ιντριγκάρουν πραγματικά.

 Έχει δουλέψει σε οικοδομές και λαχαναγορές, έχει ετοιμάσει ποτά ως barman, έχει ποζάρει ως μοντέλο και τα τελευταία 26 χρόνια είναι γνωστός ηθοποιός που όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος.

Είσαι αποφασισμένος να παραμείνεις εργένης;

 Κανένας άνθρωπος δεν νομίζω ότι είναι αποφασισμένος μόνο για κάτι επειδή μέχρι τώρα αυτό κάνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ταγμένοι παντρεμένοι. Οι οχτώ στους δέκα χωρίζουν. Δεν μπορείς να ελέγξεις το αύριο. Το τι θα κάνω αύριο δεν το γνωρίζω και δεν θα ήθελα να το γνωρίζω. Κι αυτό είναι η μαγεία στη ζωή. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες «εργένης» ή «παντρεμένος». Είμαι καθαρό, ανοιχτό τοπίο. Ό,τι προκύψει, αν προκύψει. Δεν λέω σε τίποτα «όχι».

 Γενικά είσαι ανοιχτός στις αλλαγές στη ζωή σου.

 Ανοιχτός είμαι σε ό,τι έχει ενδιαφέρον, αλλά πλέον έχω κατασταλάξει και νομίζω ότι περισσότερο με ενδιαφέρει η υποκριτική, και γενικότερα η τέχνη αν μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτήν. Γιατί, αν πεινάσω, εκ των πραγμάτων θα είμαι αναγκασμένος ν' αλλάξω ρότα. Αλλιώς θα συνεχίσω με αυτό το πράγμα, επειδή με γεμίζει, μου αρέσει.

Με το χρόνο πως τα πας;

 Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανησυχίες επ' αυτού. Πολύ λίγοι έχουν καταφέρει να καλλιεργήσουν τόσο το πνεύμα τους ώστε να τους είναι αδιάφορη η παροδικότητα του χρόνου. Αλλά είμαι πολύ συμβιβασμένος με την παροδικότητα αυτή και με την ηλικία μου - γι' αυτό τη λέω και δεν την κρύβω. Είναι πολύ φυσιολογικό να περνάμε σαν ένα κλείσιμο του ματιού από αυτή τη ζωή. Δεν χρειάζεται να έχουμε την ανασφάλεια να εδραιώσουμε την παρουσία μας εδώ και τώρα, να μείνουμε αθάνατοι.

Μιλώντας για το τώρα, τι ετοιμάζεις για το χειμώνα;

 Θα ασχοληθώ με τα του Faust, όπου κάνουμε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και τους δύο ορόφους θέλουμε να τους διαθέσουμε για σεμινάρια πολιτισμού. Αν και εφόσον επιτρέπονται τα μουσικά live, θα συνεχίσουμε την καλλιτεχνική πορεία του ισογείου, όπως έχει δηλαδή προγραμματιστεί η λειτουργία του Faust. Θα εξαρτηθεί πάντα από τον κορονoϊό και από το πώς θα διαχειριστεί η χώρα αυτό το θέμα.

 

Πηγή: Down Town

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !