Αυτές είναι οι ξένες σειρές που θα δούμε το καλοκαίρι στην τηλεόραση...

Άρης Κατσιφής
1

 


Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η ελληνική τηλεόραση προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα από ξένες σειρές. Σειρές που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει στο παρελθόν, αλλά και νέες παραγωγές, έρχονται για να γεμίσουν τα ζεστά μεσημέρια και βράδια μας.

 Τα κανάλια έχουν φροντίσει, ώστε να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Αγαπημένες κι ανάλαφρες κωμωδίες, δράματα, σειρές δράσης και μυστηρίου είναι εδώ για να αυξήσουν τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, αλλά και την αγωνία μας! Ποιες σειρές θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι στην ελληνική τηλεόραση, σύμφωνα το ρεπορτάζ με του TiVi;

 Ακολουθεί η λίστα με κάθε κανάλι ξεχωριστά:

 STAR

Ντεντέκτιβ Μονκ

Το ντεντέκτιβ Μονκ είναι αμερικανική δραματική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Τόνι Σαλούπ. Ο Έιντριαν Μονκ είναι ένας εξαίρετος και πετυχημένος ντεντέκτιβ στην αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο. Όμως η ζωή του και η δουλειά του αλλάζουν ριζικά έπειτα από τη δολοφονία της συζύγου του.


Τα Φιλαράκια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα αγαπημένα μας Φιλαράκια θα μας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι. Η Ρέιτσελ, ο Ρος, Ο Τσάντλερ, η Μόνικα, η Φοίβη και ο Τζόι θα μας ψυχαγωγούν κάθε σαββατοκύριακο στο STAR. Η αγαπημένη και πολυβραβευμένη παρέα του κοινού, που πρόσφατα έκανε ένα συγκινητικό reunion θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:30.

Elif

Η συγκινητική τουρκική δραματική συνεχίζεται και φέτος το καλοκαίρι. Η Ελίφ είναι ένα μικρό ευγενικό κορίτσι που χωρίζεται από την μητέρα της και γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στις 17:40 και καθηλώνει το κοινό της, μέσα από το έντονο σασπένς.

Young Sheldon

Η κωμική σειρά κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι και θα προβάλλεται αρχικά κάθε Κυριακή στις 17:00. Η spin off σειρά του πολύ αγαπημένου Big Bang Theory αφηγείται τις περιπέτειες του μικρού αλλά ιδιοφυούς Sheldon στα παιδικά του χρόνια. Σίγουρα, οι λάτρεις του Big Band Theory δε θα μπορέσουν να αντισταθούν.

Big Bang Theory

Άλλη μια αγαπημένη κωμική σειρά προβάλλεται – αρχικά- κάθε Κυριακή στις 16:30. Οι λατρεμένοι μας φυσικοί Sheldon και Leonard μαζί με τη γειτόνισσα τους Penny και την παρέα τους θα μας συντροφεύουν μαζί με τις τρέλες ιστορίες τους. Από τις ξένες σειρές που έχουμε αγαπήσει στην ελληνική τηλεόρ Mysteries of Laura.



H αστυνομική δραματική σειρά με πρωταγωνίστρια την Ντέμπρα Μέσινγκ προβάλλεται καθημερινά στις 13:00. Η ντεντέκτιβ Λόρα Ντάιμοντ τα βάζει καθημερινά με τους εγκληματίες της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ελέγξει τα άτακτα παιδιά της και τον επίσης αστυνομικό εν διαστάσει σύζυγο της που της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Two and a half men

Η πολυβραβευμένη κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τους Τσάρλι Σιν και Τζον Κράιερ θα συντροφεύει το κοινό τις καθημερινές στις 21:00. Η ζωή του ευκατάστατου γυναικά Τσάρλι αλλάζει όταν ο αδερφός και ανιψιός του έρχονται στο σπίτι για μια “προσωρινή” συγκατοίκηση.

Luther

Άλλη μια βραβευμένη αστυνομική σειρά θα συντροφεύει τα καλοκαιρινά βράδια. Ο πανέξυπνος, προσηλωμένος αλλά ορισμένες φορές ντεντέκτιβ Luther μαζί με την απροσδόκητη συνεργάτιδα του Άλις Μόργκαν θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 00:00.

ΣΚΑΙ

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος

H τουρκική σειρά που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη χρονιά, επιστρέφει. To ΣΚΑΙ εξασφάλισε και φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 06/07 στις 21:00. Ο νεαρός ιδιοφυής Άλι Βεφά θα συνεχίσει να ζει το όνειρο του και να σώζει ζωές, παρά το γεγονός ότι πάσχει από το σύνδρομο Savant.

 


Hawaii 5-0

To remake της διάσημης αστυνομικής περιπέτειας των 70’s έρχεται στις 12/7 στο SKAI για να μας προσφέρει δράση και λίγη γεύση διακοπών από τον επίγειο παράδεισο της Χαβάης. Ο ντεντέκτιβ Στιβ Μακγκάρετ και η ομάδα του πιάνουν δουλειά με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του νησιού.

9-1-1

Κανονικά θα συνεχιστεί η δημοφιλής σειράς 9-1-1. Τις καθημερινές μετά τη 01:00 θα μας συντροφεύουν ιστορίες από τη ζωή και το έργο των ανθρώπων που είναι πάντα παρών σε κάθε έκτακτη περίπτωση. Πυροσβέστες, αστυνομικοί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες σε μια σειρά γεμάτη αδρεναλίνη και συγκίνηση.

OPEN BEYOND

Criminal Minds

Η θρυλική, πλέον, σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται από το OPEN. Η ειδική ομάδα του FBI θα συνεχίσει να μας καθηλώνει με τις εντυπωσιακές σκιαγραφήσεις εγκληματιών, όντας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους επίδοξους εγκληματίες. Από τις ξένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση που κορυφώνουν την αγωνία!



Private Eyes

Πρεμιέρα κάνει η καναδική δραματική αστυνομική σειρά Private Eyes που θα μας προσφέρει αγωνία και σασπένς. Η σειρά θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 13/07. Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ Ματ Σέιντ και Άντζι Έβερετ συνεργάζονται σχηματίζοντας μια δυνατή ομάδα με στόχο την επίλυση μυστήριων υποθέσεων στο Τορόντο.

MEGA

SWAT

Η δημοφιλής αμερικανική σειρά δράσης SWAT θα συνεχίσει να γεμίζει με ένταση το μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα του MEGA. O Ντάνιελ Χόντο Χάρισον προάγεται σε επικεφαλής της επίλεκτη ομάδα δράσης που επιβάλλει το νόμο στο Λος Άντζελες. Πίσω όμως από το έργο της ομάδας και την προαγωγή του Χόντο υπάρχει έχθρα και ύπουλα κόλπα δημοσίων σχέσεων.

ANT1

«Shooter»

Η σειρά Shooter θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 δίνοντας μια νότα δράσης και συνομωσίας στο πρόγραμμα του καναλιού. Η αμερικανικής παραγωγής σειρά περιγράφει τη ζωή ενός βετεράνου ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος καλείται να βοηθήσει να σωθεί η ζωή του προέδρου των ΗΠΑ. Σύντομα όμως θα βρεθεί ο ίδιος μπλεγμένος σε μια σκοτεινή συνομωσία.

ΕΡΤ

Οι ιστορίες του Ηρακλή Πουαρό

Μια από τις πιο γνωστές και βραβευμένες αστυνομικές σειρές θα συνεχίσει να προβάλλεται στην ΕΡΤ. Ο λόγος φυσικά για τη σειρά «Οι ιστορίες του Ηρακλή Πουαρό» . Η δημοφιλής σειρά είναι βασισμένη στα αστυνομικά μυθιστορήματα και διηγήματα της Αγκάθα Κρίστι με τον αγαπημένο, αινιγματικό, εκκεντρικό και εξαιρετικά ευφυή διάσημο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Μις Μαρπλ

Άλλη μια σειρά βασισμένη στη μυθοπλασία της Αγκάθα Κρίστι θα συνεχίσει να προβάλλεται σε επανάληψη από την κρατική τηλεόραση. Η σειρά Μις Μαρπλ είναι μια αστυνομική περιπέτεια αυτοτελών επεισοδίων, οπού η πρωταγωνίστρια στις διάφορες επισκέψεις της σε συγγενείς και φίλους, βοηθάει στην εξιχνίαση εγκλημάτων, παρά την απροθυμία των αστυνομικών να δεχθούν τη βοήθεια της.



Το μικρό σπίτι στο λιβάδι

Μια από τις πιο ιστορικές σειρές θα συνεχίσει τις προβολές της στην ΕΡΤ. Το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Η ηλικίας 46 χρόνων σειρά εξελίσσεται κάπου στην Άγρια Δύση, όπου ο Τζο Ίνγκαλς με την αξιαγάπητη οικογένειά του, μέσα από την καθημερινότητά τους διδάσκουν το ήθος και την αγάπη, ενώ σε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές εμπλέκονται σε περιπετειώδεις καταστάσεις με σασπένς και αγωνία.

 Departure

Η σειρά μυστηρίου Departure θα προβληθεί για πρώτη φορά από την ΕΡΤ2 κάθε Κυριακή στις 22:00. Η ευφυέστατη ερευνήτρια Κέντρα Μάλεϊ καλείται από τον μέντορα της, Χάουαρντ Λόσον να ηγηθεί της ομάδας που ερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση μιας επιβατικής πτήσης πάνω από τον Ατλαντικό. Μια σειρά με έντονα στοιχεία πολιτικής συνομωσίας, δράση και συγκίνηση.

Αυτές ήταν κάποιες από τις ξένες σειρές που θα προβληθούν αυτό το καλοκαίρι στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί οι ελληνικές παραγωγές να έβαλαν μία άνω τελεία -μέχρι και την επόμενη σεζόν- φρόντισαν, όμως, να μην αφήσουν παραπονεμένο το κοινό τους! Απολαύστε τις.

 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έλεος με το Σταρ και το χαζοτουρκικο του εξαιτίας αυτού δεν αγοράζει νέα προγράμματα και υπάρχουν άπειρα για παράδειγμα μια σειρά διαμάντι είναι το Brokenwood mysteries που είναι άριστο κ.α αλλά όχι το Σταρ επιμένει στο χαζοτουρκικο του που δεν έχει κάνει ούτε νούμερα τηλεθέασης αλλά ούτε και πλοκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !