Η αντίδραση- ενόχληση της Ναταλίας Γερμανού με τις φήμες που κυκλοφορούν για την Αντελίνα Βαρθακούρη...

Άρης Κατσιφής
0


Ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μετέφερε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αποκαλύπτει  την ενόχληση της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΪ μετά τις φήμες που κυκλοφορούν πως η εκπομπή «Σου Κου Family» δεν θα πάρει το «πράσινο» φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντελίνα που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό έχει ενοχληθεί που ακούγονται σενάρια για την αντικατάστασή της στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ στο Σαββατοκύριακο.

 Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως η Αντελίνα δεν είναι ενοχλημένη αλλά στενοχωρημένη με όλη αυτήν την κατάσταση: «Είναι πολύ στεναχωρημένη θα σου συμπληρώσω. Δεν έχει συμβεί μόνο στην Αντελίνα, αλλά και σε άλλους παρουσιαστές να κάνουν εκπομπή και να ακούνε από άλλες εκπομπές ότι του χρόνου μην κάνεις όρεξη γιατί στη θέση σου θα είναι άλλος. Είναι πιο πολύ λυπημένη, παρά θυμωμένη».

 Το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη μάλιστα θέλει την Αντελίνα να έχει δεχθεί πρόταση να κάνει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή κυρίως με τοποθέτηση προϊόντων, ώστε η εκπομπή που θα κάνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα να κάνουν εκπομπή χωρίς τοποθέτηση προϊόντων.

 Με τη Ναταλία Γερμανού να λέει: «Επειδή την Αντελίνα την έχω ζήσει και στο μαγνητοσκοπημένο, εδώ που ήταν στο “Χτύπα το κουδούνι”, που δεν ήταν καλό. Συγνώμη κιόλας, στο κανάλι μας ήταν. Η Αντελίνα είναι γεννημένη για να κάνει ζωντανή εκπομπή. Αν δεν την πιστεύει το κανάλι, ας την αφήσει να φύγει. Δεν υποχρεώνουμε κανένα κανάλι να μας θέλει όλους. Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε. Δεν λέω κάτι παράλογο. Δεν τη θέλει  το καταλαβαίνω, δεν τους κάνει. Προτιμούν τον Γρηγόρη και τη Ναταλί και καλά κάνουν. Ας την να φύγει να πάει να βρει την τύχη της κάπου αλλού».

 Τέλος, αναφερόμενη και στα εμπορικά κομμάτια της εκπομπής είπε: «Και ο Παναγιώτης κι εγώ έχουμε περάσει Σαββατοκύριακα στο Epsilon που είχαμε 150 χιλιάδες εμπορικά και είχαμε χαμηλή τηλεθέαση, γιατί κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να λέμε και τώρα η κρέμα και τώρα το τηγάνι. Δεν αδικεί κανείς τον Χάρη και την Αντελίνα. Ο μάγκας φαίνεται όταν κάνει υψηλά νούμερα και με τα εμπορικά. Κανείς δεν το έχει καταφέρει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !