Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύπτει τις τρεις παρουσιάστριες που έχει ξεχωρίσει

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την “Κυριακάτικη δημοκρατία”, όπου μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά.

Tριάντα χρόνια στην πρωινή ζώνη. Με ποιες παρουσιάστριες ήρθατε πολύ κοντά;

«Σαφέστατα με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά έπεισε τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη με ψυχαγωγική εκπομπή. Δική της ιδέα ήταν, είχε πειθώ, δούλεψε πολύ και τα κατάφερε. Η Ρούλα είναι μία και μοναδική, έχει πολύ έξυπνο μυαλό, είναι ωραία γυναίκα και γοητευτική. Τι να πω τώρα για το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη; Εξαιρετική, πανέμορφη, πανέξυπνη και αυτή, και ξέρει πάρα πολύ καλά αστρολογία.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. Με τον Γιώργο Λιάγκα μαζί αποτελούν μεγάλη δύναμη στην τηλεόραση και δη στην πρωινή ζώνη, γιατί ο Γιώργος βλέπει τα πράγματα δημοσιογραφικά και εκείνη πιο συναισθηματικά. Μαζί κάνουν μια άριστη εκπομπή, αλληλοσυμπληρώνονται.

Ανέφερα αυτά τα τρία ονόματα γιατί τις συγκεκριμένες παρουσιάστριες τις ξέρω πάνω από πέντε έως δέκα χρόνια και έχω βγει έξω μαζί τους, έχω συνδεθεί». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !