Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο : «Προκλητικός! Εξυπνάκιας!»

0

Βαρύ ήταν το κλίμα σήμερα στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να τα «βάζει» με τον Τριαντάφυλλο. Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις  του τραγουδιστή στον τελικό του Survivor,αλλά και το γεγονός πως έδειξε το πρόσωπο του 5χρονου παιδιού του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπα αρχικα:«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»!

«Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ… Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor»!



Από την άλλη, η  Φαίη Σκορδά είπε: «Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του. Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια».




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !