Ο ρόλος του Νίκου Ψαρά στην νέα σειρά της ΕΡΤ

0

Συνέντευξη στο 7 μέρες TV παραχώρησε ο Νίκος Ψαράς και μιλησε για την νέα σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, στην οποία θα συμμετάσχει.

Το φθινόπωρο θα είσαι και σε μια από τις νέες παραγωγές της ΕΡΤ.

Εδώ και ένα μήνα κάνουμε εντατικά γυρίσματα με τον Νίκο Κουτελιδάκη για το «Αγάπη παράνομη» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον Γιάννη Νταλιάνη και τη Μαριάνθη Σοντάκη. Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια κάνουμε κάτι για έξι επεισόδια και όχι για εκατόν εξήντα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για διήγημα και όχι για μυθιστόρημα. Τα σενάρια είναι πολύ καλογραμμένα από την Ελένη Ζιώγα και η σειρά έχει αντιμετωπιστεί σαν μια μεγάλου μήκους κινηματογραφική ταινία. Τα γυρίσματα είναι δύσκολα, γιατί είναι όλα σε εξωτερικούς χώρους 

Ποιος είναι ο δικός σου ρόλος;

Είμαστε στο 1906 σε ένα χωριό της Κέρκυρας. Ο Στάθης Θεριανός, τον οποίο υποδύομαι, είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Μια μέρα, την ώρα που βρίσκεται στο χωράφι και θερίζει με τη γυναίκα του, ξεσπά μια καταιγίδα και μπαίνει σε μια καλύβα. Απέξω περνά μια 17χρονη, μούσκεμα από τη βροχή, πάνω σε ένα άλογο, κι αυτός αναστενάζει. Είναι η κόρη του Ασπρέα και κάπως έτσι γεννιέται ο μεγάλος έρωτας του Θεριανού για αυτό το πλάσμα. Μιας που είναι παντρεμένος, δε, κάνει το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε και την προξενεύει στο γιο του. Οπότε, αυτό το πλάσμα μπαίνει στο σπίτι του ως νύφη και από εκεί και πέρα αρχίζει η καταστροφή του Θεριανού.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν αφήνει περιθώρια για αντιστάσεις.

Αυτός είναι ένας Τέτοιος έρωτας. Ένας έρωτας που κάνει τον άνθρωπο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Είναι πρωτόγνωρο και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν, γιατί ζουν στην επαρχία, σε ένα χωριό. Είναι από τις δουλειές που θα θυμάμαι με μεγάλη αγάπη, γιατί γίνεται με μεγάλη προσοχή και φροντίδα σε όλους τους τομείς. Μακάρι να πάει καλά. Η ΕΡΤ έχει ανεβάσει τον πήχη και συνεχίζει και στη νέα σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !