Ναταλία Γερμανού: «Όσο κι αν μας αγαπούν τα κανάλια, είμαστε όλοι αναλώσιμοι»

0

Τα οσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταια της εκπομπής, σχολίασε η Ναταλια Γερμανού σήμερα μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται».

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας».

«Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !