Γκουντάρας - Κάκκαβα: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι είναι οι παρουσιαστές του Big Brother...

Άρης Κατσιφής
0

 


Το Big Brother επιστρέφει με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και το ζευγάρι δημοσίευσε τα πρώτα του μηνύματα μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ!

«Ζευγάρι στη ζωή… Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας Big Brother. Μια πρόκληση για εμάς που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους την δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε, λοιπόν, πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί

HELLO BIG BROTHER…» ανέφερε η Ναταλί!

Ενώ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε τα νέα ποστάροντας μία φωτογραφία που απεικονίζεται με έναν παλιό φίλο που του χρωστάει πολλά και έχει φύγει πια από τη ζωή. "Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια,αλλά θέλω να σας πω κάτι…‼️Όλα αυτά τα τηλεοπτικά(τα ωραία)που προέκυψαν εφέτος,οφείλονται στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα μου💔Ο Άγγελος Φώσκολος(ο Θεός επέλεξε να τον πάρει νωρίς από κοντά μας για να έχει καλή παρέα🖤),το 1996 τότε που δούλευα στο TV MAGIC,μου είπε πως ο ΑΝΤ1 ψάχνει ρεπόρτερ για την εκπομπή ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ και με πήγε‼️‼️Από τότε ξεκίνησαν όλα…Λοιπόν Αγγελέτο,η χρονιά είναι για εσένα και να ξέρεις πως μπορεί να μην τα πίνουμε δίπλα δίπλα όπως παλιά🥃,αλλά δε θα σε ξεχάσω ποτέ…💔Αδελφέ μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα🙏🏻Καλό Σ/Κ με υγεία‼️" ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση του σταθμού για το Big Brother!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !