Ο Νικόλας Παπαπαύλου από το «Big Brother» ξεσπά: «Ο αποκλεισμός που δεχόμαστε από τα μεγάλα κανάλια»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

Μία μίνι συνέντευξη παραχώρησε στο tvnea.com ο Νικόλας Παπαπαύλου που γνωρίσαμε μέσα από το «Big Brother». Ο ίδιος «ξεσπάθωσε» σχετικά με το «εμπάργκο» που έχουν επιβάλλει ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί στα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να ναυαγούν συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Αφορμή ήταν η κουβέντα που είχε με ανώτερο στέλεχος παραγωγής άλλου καναλιού που τον ενημέρωσε ότι οι μεγάλοι σταθμοί έχουν δώσει την εντολή να αποκλειστούν οι παίκτες του «Big Brother 1» από οποιοδήποτε μελλοντικό επαγγελματικό εγχείρημα. 

«Όλοι οι παίκτες του «Big Brother 1» δεχόμαστε έναν αποκλεισμό από ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια είμαστε «κομμένοι» και ως πιθανοί συνεργάτες και ως καλεσμένοι. Κάνω κουβέντες με παραγωγούς, αρχισυντάκτες, δημοσιογράφους και ενώ είναι θετικοί στο να συνεργαστούμε σε κάποιο project, έρχονται οι ανώτερες αποφάσεις σταθμών και βάζουν «φρένο» στη συνεργασία. Και όλα αυτά επειδή το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα στιγματίστηκε λόγω της απαράδεκτης ατάκας που ξεστόμισε ο παίκτης από την Κρήτη», δήλωσε. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δηλαδή γιατί να εμπλακούμε με όλο αυτό; Τι φταίμε; Προσωπικά, από την πρώτη μέρα που μπήκα στο «Big Brother», έκανα σαφείς τις θέσεις μου σχετικά με τα όσα πρεσβεύω ως άνθρωπος και ως κοινωνικό ον. Δεν είναι παράλογο να προσπαθούν να με συνδέσουν με συμπεριφορές τέτοιου τύπου επειδή μόνο και μόνο συμμετείχα στο project αυτό;», συμπλήρωσε.




«Δεν γίνεται εφ' όρου ζωής να το «κουβαλάω» αυτό, ειδικά όταν δεν ευθύνομαι σε τίποτα. Θέλω να δουλέψω στα media και πιστεύω ότι έχω να προσφέρω αρκετά. Δεν έχει να κάνει μόνο το «ψώνιο» που ο καθένας μας θέλει να ικανοποιήσει, αλλά είναι και ζήτημα επιβίωσης. Μου κλείνουν πόρτες και δουλειές που τις έχω ανάγκη».

«Τα κανάλια και τα μέσα στα οποία αναφέρομαι ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν ορίσει αυτό το «εμπάργκο» και ας έχουν βγάλει στο παρελθόν και τα ίδια το «Big Brother» ή και χειρότερα ριάλιτι. Βέβαια, ακόμα και ο ΣΚΑΙ που φιλοξένησε το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα το βγάλει ξανά στον αέρα, δεν είδα να στηρίζει με κάποιο τρόπο εμάς. Σαν να είμαστε «κομμένοι» από το ίδιο το κανάλι που μας ανέδειξε. Μήπως όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο να το ξανασκεφτούν διότι μπορεί να περάσουν στο μέλλον τα ίδια;», κατέληξε. 


Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι υποχρεωμένοι οι σταθμοί να τους εντάξουν στο δυναμικό τους; Ή μήπως το BB ήταν σχολή δημοσιογραφίας και τηλεπαρουσίασης; Ή επειδή μπήκαν σε ένα ριάλιτι και εξέθεσαν τη ζωή τους θα γίνουν τηλεπερσόνες; Κάπου μπερδεύονται οι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν καταλαβαίνω την έκρηξη αυτού του παιδιού ,το ΒΒ δεν είναι σχολή δημοσιογραφίας ,υπήρχαν άλλοι τρόποι αν ήθελε να είχε θέση στα Media όχι ένα reallity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είστε απολύτως τίποτα,για αυτό δεν σας θέλουν .είναι απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι που ηταν στο survivor τί ηταν και τους θελουν παντου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, σε έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα. Κρίμα να έχεις στο βιογραφικό σου κάτι τόσο δυνατό και αξιόλογο όσο το big brother και να μην αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος ένας που ανακαλύπτει οτι τον χρησιμοποίησαν για λίγο καιρό από την παραγωγή ενός ακόμα ριάλιτι και μετά τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα κι αυτόν όπως τόσους και τόσους άλλους.

    Και να ελεγες ότι ήμασταν στο 2002-03 να τον δικαιολογούσα...

    Δεν ήξερε, δεν ρωταγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ένα ριάλιτι συμμετείχε, ούτε ανάδειξη ούτε τίποτα. Άντε ο καθένας πιστεύει ότι μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι θα γίνει σταρ εν μια νυκτί και θα του ανοίξουν όλες οι πόρτες. Προσγειωθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν ταλαντούχοι δημοσιογράφοι με εξαιρετικά βιογραφικά οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι. Δεν φταίει το παλικάρι, φταίνε οι εκπομπές που τους φουσκώνουν τα μυαλά. Αυτοί πάνε σε ένα παιχνίδι και νομίζουν ότι βγαίνοντας θα έχουν την δική τους εκπομπή. Από όσα παιχνίδα έχουν γίνει, είδαν κανέναν να προοδεύει, πλην εξαιρέσεων? Επίσης με τι background θα σταθεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή? Έχει σπουδάσει κάτι σχετικό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !